Basri Yıldırım: Uşak Halkına Rüştümüzü İspat Edeceğiz - Son Dakika
Yerel

Basri Yıldırım: Uşak Halkına Rüştümüzü İspat Edeceğiz

Basri Yıldırım: Uşak Halkına Rüştümüzü İspat Edeceğiz

AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, “2015 seçimlerine doğru il başkanlığı görevini bir kez daha aldık.

22.12.2014 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, "2015 seçimlerine doğru il başkanlığı görevini bir kez daha aldık. Bunun gururunu yaşıyoruz. Seçimlerde başarılı olarak rüştümüzü Uşak halkına ispatlayacağız" dedi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde, AK Parti Uşak İl Teşkilatı'nın organize ettiği ve Kişisel Gelişim Uzmanı Fatih Akbaba'nın sunduğu "Mehmet Akif Ersoy ile Anlaşabilmek" konulu konferansın açılış konuşmasını yapan Basri Yıldırım, mahalle, köy ve ilçeler bazında yenilenme sürecinin tamamlandığını kaydetti.

Partisinin 2015 genel seçimlerinde Uşak'tan 3 milletvekili çıkaracağını dile getiren Basri Yıldırım, ev ziyaretlerinin düzenli olarak devam ettiğini söyledi. "Çalınmadık kapı, girilmedik ev ve gönül bırakmayacağız" diyen Basri Yıldırım, halka seçimden seçime değil sürekli diyalog haline olduklarını kaydetti. Basri Yıldırım, "Seçime her an hazırız ve başarılı olacağımızdan eminiz. Teşkilatımızın her mensubu bu konuda üzerine düşeni yapıyoruz. İkiliğe, kutuplaşmaya ve ayrışmaya bizim partimizde yer yok. Çünkü biz millete hizmet için bu kutlu yola çıktık ve yolumuzda ilerlemeye devam ediyoruz. 2015 seçimleri öncesinde hazırlıkların büyük bölümü bitti. İlçelerde ve ilde kongrelerimizi tamamladık ve yönetim kurullarını oluşturduk. Şimdi sandık müşahitlerimizin seçimini yapacağız. Önümüzdeki günlerde kimin hangi sandıkta görev alacağını netleştireceğiz" dedi. 30 Mart ve 10 Ağustos seçimlerinde başarılı olduklarını hatırlatan Basri Yıldırım, "2015 seçimlerine il başkanı olarak girmenin gururunu yaşıyorum. Böylesine güzide ve önemli bir siyasi partinin il başkanı olmak bizim için büyük onurdur. Son 2 seçimde Uşak'ta ciddi bir oy potansiyeli elde ettik ve galip gelen taraf biz olduk. Bu seçimde de başarılı olacağız ve Uşak halkına rüştümüzü ispat edeceğiz" ifadesini kullandı.

AK PARTİ, İSTİKRARI SAĞLAMAYI BİLİYOR

AK Parti'nin 12 yıldır iktidarda olmasının temel sebebinin istikrar olduğunu dile getiren Basri Yıldırım, şöyle söyledi: "Vatandaşla sürekli iç içeyiz ve zaman zaman niçin bizi tercih ettiklerini soruyoruz. Gelen cevapların hemen hepsinde ekonomide ve hizmetlerde sağlanan istikrar var. Son yıllarda ülkemizde çok ciddi olaylar yaşandı. Bizim dönemimizdeki darbe girişimleri ve devleti içeriden ele geçirmek için çalışan şer odakları, diğer hükümetler döneminde olsa, ekonomi yerle bir olurdu. Oysa bugün yaşanan onca sıkıntıya ve dış güdümlü spekülasyona rağmen ekonomimiz dimdik ayakta. Hükümetimiz milletten aldığı güçle, sarsılmadan yoluna devam ediyor. Halkımız yarın kaygısı yaşamadığı için AK Parti'ye her seçim kefil oldu ve asla bundan pişmanlık duymadı. İnşallah önümüzdeki genel seçimlerde de daha yüksek bir oyla, yeni Anayasa yetkisini de milleten alacağız. Halkın ihtiyaçlarına yanıt veren ve çağa uyan bir Anayasa ile ülkemizi, 2023 hedeflerine ulaştıracağız" dedi. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da konferans öncesinde bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Kişisel Gelişim Uzmanı Fatih Akbaba'nın sunduğu "Mehmet Akif Ersoy ile Anlaşabilmek" konulu konferansı verdi. Etkinliğe çok sayıda parti üyesi ve vatandaş katıldı. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Basri Yıldırım: Uşak Halkına Rüştümüzü İspat Edeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement