Basketbolda Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Basketbolda Maçın Ardından

Basketbolda Maçın Ardından

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obradovic: "Maçın, başından sonuna kadar ciddi oynadık" " (Sırp taraftarın hayatını kaybetmesi) Hepimizin el birliğiyle çalışıp, dünyanın hiçbir ülkesinde böyle bir şey olmaması için çaba göstermesi lazım" İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Polat: "Mücadele etmezseniz,

23.11.2014 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Türkiye Basketbol Ligi'nde deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediye spor'u 95-60 yendikleri maçta iyi bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, maçın başından sonuna kadar iyi oynadıklarını dile getirerek, "Çok fazla söylenecek bir şey yok. Baştan sona kadar ciddi oynadık. Herkese süre vermeye çalıştım. Kendimize olan saygımızı gösterdik. Takımıma ve buraya gelerek bize destek olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Sırp başantrenör, THY Avrupa Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız Telekom takımları arasında oynanan maç öncesinde Sırp taraftar Marko Ivkovic'in hayatını kaybetmesiyle ilgili yöneltilen bir soru üzerine, şunları söyledi:

"Mesaj vermek için şu an biraz geç kaldık. Hayatımızdan bir can kayboldu. Hepimizin çok önemli bir görevi var. Doğru mesaj vermemiz lazım. Spor, insanları bir araya getiren bir unsur olmalı, ayırıcı değil. Şu an ailesine ve çevresine başsağlığı diliyorum. Hepimizin el birliğiyle çalışıp, dünyanın hiçbir ülkesinde böyle bir şey olmaması için çaba göstermesi lazım. Basit bir şey olmamalı. İki-üç gün konuşup unutmamalıyız. Maalesef bu oluyor ve hemen unutuluyor. Bunun bedeli bir şekilde ödenmeli ve önlem alınmalı. Ben 23 sendir antrenörlük yapıyorum ve başından beri bu konulara önem veriyorum. Spor sadece spor olarak kalmalı."

Obradovic, Marko Ivkovic için yapılan saygı duruşuyla ilgili olarak da Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'e teşekkür etti.

Sarı-lacivertlilerin genç oyuncusu Kenan Sipahi ise çok az bir zamanda bu karşılaşmaya hazırlandıklarını dile getirerek, "Baştan çok sert başladık. İyi basketbol oynadık. Her şeyden önce rakip takıma saygı duyduk. Farkı da bu getirdi. Savunmada ve hücumda güzel işler yapıyoruz. Galibiyet serisini sürdürmemiz gerekiyor. Özgüven kazandık" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor cephesi

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Murat Polat, karşılaşmada takımının yeterli mücadeleyi ortaya koyamadığını söyledi.

Skor tabelasında ve istatistiklerde yazanların tamamen detay olduğunu vurgulayan Polat, "Bizim için önemli olan mücadele etmekti ve hiç mücadele etmedik. Mücadele etmezseniz, bir THY Avrupa Ligi takımı olan Fenerbahçe Ülker'e karşı hiçbir şey elde edemezsiniz" şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un oyuncusu Umutcan Özyıldırım ise çok güçlü bir takıma karşı dağınık ve düzensiz oynadıklarını kaydetti. - İstanbul

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.

  • Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı
    23:50 Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi" dedi.

  • Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti
    23:49 Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti

    Samsun'un Bafra ilçesinde görevli polis memuru Ercan Dursun, görevi başında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Dursun için Bafra Bölge Trafik istasyon Amirliği bahçesinde tören düzenlendi. 13 yıllık polis memuru olan Dursun'un evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi.

  • Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'
    23:11 Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç: 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz'

    Trendyol 1. Lig'in 30. haftasında sahasında Bodrum FK ile 1-1 berabere kalan Adanaspor'un teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında hakem yönetimini eleştirerek, 'Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz' dedi. Kılıç, iyi oynadıkları bir maçı kazanamadıklarını ve VAR hakemine olan güvenini kaybettiğini söyledi.


Advertisement