Başkentte Osmancık Rüzgarı - Son Dakika
Ekonomi

Başkentte Osmancık Rüzgarı

Başkentte Osmancık Rüzgarı

Ankara'da Marka Olmuş "Başkent Bağdat Pide-İskender" 2. Şubesi açıldı

11.09.2014 21:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent Ankara'da Marka Olmayı Başarmış Çorum Osmancıklı İş Adamı (Şeref Usta) Şeref Karataş'ın sahibi olduğu Başkent Ankara’nın Kızılay Semtinde İzmir Caddesi Sümer 1. Sokak No:6/A adresinde “Başkent Bağdat Pide-İskender” salonu yapılan törenle kurdele kesimin ardından hizmete açıldı.

Çorum Osmancıklı İş Adamı (Şeref Usta) Şeref Karataş yaşamı boyunca birçok yeniliğe imza atmış, yüzlerce usta yetiştirmiş girişimci iş adamı yaptığı kebaplarda adeta marka olduğunu tescilleyerek kanıtladı.

İş yeri açılışına Milletvekilleri, iş adamları, bürokratlar katılırken Osmancıklı hemşerileride açılışta iş adamını yalnız bırakmadılar.

Açılışa Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, Prof. Dr. Mefail Hızlı, Baş İmam Maltepe Camii imamı Mustafa Demir, Tapu ve kadastro Müdürü Davut Güney, Konaca Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Belediye Meclis üyesi Besim Özüdoğru ,Osmancık Ziraat Odası Başkanı ve Konaca Köyü Muhtarı Mustafa Çalışkan,Hanefi Köyü Muhtarı Muzaffer Özüdoğru, Eski il genel meclis üyesi Mehmet Özüdoğru, Döner kebaba imza atmış eski ustalardan Mafel Özüdoğru ile ismini sayamayacağımız yüzlerce davetli katıldı.

Baş İmam Maltepe Camii imamı Mustafa Demir duasının ardından açılış kurdelesi kesilerek hizmete açılan işyeri davetliler tarafından gezildi. “Başkent Bağdat Pide-İskender” salonu sahibi Çorum Osmancıklı İş Adamı (Şeref Usta) Şeref Karataş açılışa katılan protokol üyeleri ve davetlilerin hayırlı olsun dileklerini kabul ettikten sonra davetlilere çeşitli ikramlarda bulundu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Ekonomi Başkentte Osmancık Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz
    17:35 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Siirt'in Kurtalan ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Türk, Kürt, Arap, Laz, Çerkez gibi farklı etnik gruplara ayrım yapmadıklarını ve birlikte olduklarını belirtti. Yılmaz, terörün sona erdiği ve huzur ortamının egemen olduğu bir ortamda özel sektör yatırımlarının da bölgeye gelmeye başladığını söyledi. Ayrıca, çocuklara iyi eğitim verdiklerini ve mezhep, etnik ve dini ayrımcılığa karşı olduklarını vurguladı.


Advertisement