Başkent'te Yaşlı Kadının Evine Kalaşnikoflu Saldırı Düzenlendi - Son Dakika
3.Sayfa

Başkent'te Yaşlı Kadının Evine Kalaşnikoflu Saldırı Düzenlendi

Başkent'te kimliği belirlenemeyen kişiler uzun namlulu silahlarla yaşlı kadının evini kurşun yağmuruna tuttu.

26.04.2017 05:58  Güncelleme: 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent'te yalnız yaşayan yaşlı kadının evi, kimliği belirlenemeyen kişilerce uzun namlulu silahlarla kurşun yağmuruna tutuldu.

UZUN NAMLULU SİLAHLARLA ATEŞ AÇTILAR

Olay, gece saatlerinde Yenimahalle ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Uğur Mumcu Mahallesi Başkent Bulvarı üzerinde bulunan 184 Evler Sitesi içindeki Selma Y.'ye ait evin önüne gelen 3 kişi, evin bahçesinde dolaşmaya başladı. Şahısları fark eden bir site sakini, hırsızlık şüphesiyle polis ekiplerine ihbarda bulundu. Görgü tanığının 155 görevlisine ihbarda bulunduğu sırada, zanlılar yanlarında getirdikleri uzun namlulu silahlarla eve ateş açmaya başladı.

20 ADET KALAŞNİKOF MERMİ KOVANI BULUNDU

Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Şahıslar, polisler gelmeden olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Polis ekipleri, evin önünde 20 adet kalaşnikof mermi kovanı buldu. Evin duvarına çok sayıda mermi isabet ettiği görüldü.

Ev sahibi Selma Y., kimseyle husumeti olmadığını, çok korktuğunu ve şahısların bir an önce yakalanmasını istediğini ifade etti.

Polis ekipleri, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Başkent\'te Yaşlı Kadının Evine Kalaşnikoflu Saldırı Düzenlendi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Başkent'te Yaşlı Kadının Evine Kalaşnikoflu Saldırı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kilis'te izinsiz kazı yapan 1 şüpheli suçüstü yakalandı
    13:50 Kilis'te izinsiz kazı yapan 1 şüpheli suçüstü yakalandı

    İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçak kazı olaylarının engellenmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Karaçavuş köyünde izinsiz kazı yapan Ö.K. suçüstü yakalandı ve izinsiz kazıda kullanılan araç ve gereçlere el konuldu. Şüpheli hakkında 'kaçak kazı yapma' suçundan işlem yapıldı.

  • Balıkesir'de Dereye Düşen Adamın Cansız Bedenine Ulaşıldı
    13:47 Balıkesir'de Dereye Düşen Adamın Cansız Bedenine Ulaşıldı

    Balıkesir'in Simav deresine balık tutmak için giden 54 yaşındaki adamın ayağının kayıp dereye düşmesi sonucu kaybolması üzerine başlatılan arama çalışmaları sonucunda, 15 saat sonra N.G.'nin cansız bedenine ulaşıldı. Kayıp adamın Altıeylül ilçesi Yenice Mahallesi'nde ikamet ettiği belirtildi.

  • Karaman'da 13 şüpheliden 9'u tutuklandı
    13:44 Karaman'da 13 şüpheliden 9'u tutuklandı

    Karaman'da yapılan uygulamalar sonucunda çeşitli suçlardan gözaltına alınan 13 şüpheliden 9'u tutuklandı. Polis, yapılan aramalarda 5 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız tüfek, 10 kesici ve delici alet ile bir miktar uyuşturucu ele geçirdi.

  • Milli Savunma Bakanı Güler:
    13:37 Milli Savunma Bakanı Güler: "Sizler geleceğimizin güvencesisiniz"

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, şehitler ve gazilerin çocuklarıyla bir araya gelerek, 'Sizler geleceğimizin güvencesisiniz' dedi. Bakan Güler, çocuklara Türkiye'nin tarihini anlattı ve onları geleceğe hazırlamaları konusunda teşvik etti. Ayrıca, şehitler ve gazilerin çocuklarının Türkiye'nin güvencesi olduğunu vurguladı ve devletin onlara daha iyi bir gelecek sağlamak için çalıştığını belirtti.

  • Erzincan'da 750 adet uyuşturucu hap ele geçirildi
    13:35 Erzincan'da 750 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

    Erzincan'da, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, B.E. isimli şahıstan 750 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahsın işlemleri adli makamlarca devam etmektedir.

  • Zonguldak'ta Kadırga rampasında uzun araç nedeniyle kuyruk oluştu
    13:30 Zonguldak'ta Kadırga rampasında uzun araç nedeniyle kuyruk oluştu

    Zonguldak'ta öğlen saatlerinde Kadırga rampasında uzun araç kaldı. Tırın rampada kalması nedeniyle kent merkezinden Kadırga rampasına kadar uzun araç kuyruğu oluştu. Trafikte kalan araçlar tepki gösterdi ve tırın kurtarma çalışmaları başladı.


Advertisement