Başkent'te PKK Yandaşları Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi - Son Dakika
Güncel

Başkent'te PKK Yandaşları Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi

Başkent\'te PKK Yandaşları Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi

Ankara'da, PKK'nın kuruluş yıl dönümünü bahane eden maskeli grup ortalığı savaş alanına çevirip iş yerleri ve bankamatikleri ateşe verdiler.

28.11.2014 02:42  Güncelleme: 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent Ankara'da 1978'de Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı Fis Köy'ünde kurulan PKK'nın kuruluş yıl dönümünü bahane eden maskeli grup ortalığı savaş alanına çevirdi. Bankamatikler ve iş yerlerini molotofla ateşe veren gruba polis müdahale etti.

SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİLER

Mamak, Tuzluçayır ve Natoyolu'nda PKK'nın kuruluş yıldönümünü bahane eden maskeli bir grup ortalığı savaş alanına çevirdi.

MARKETİ YAKTILAR

Yol kapatan grup, etrafa havai fişek ve molotoflarla saldırdı. Yüzleri maskeli grup Natoyolu'nda bulunan bankamatikler ile içerisinde müşterisi bulunan bir marketi ateşe verdi.

KAYIPLARA KARIŞTILAR

Polisin müdahale ettiği grup ara sokaklara dağılarak kayıplara karıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başkent'te PKK Yandaşları Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Barış: Şerefsizler vatan hani pislikler kürdüm Türk bayrağımın altında yaşamaktan mutluyum ! 91 12 Yanıtla
  • Kürt kökenli türk: Bu şerefsizler yüzünden kürtlüğümdende nefret ettim kürt kökenli bir türküm ne mutlu türküm ben böyle söyleyince diyer şerefsizkerin zoruna gidiyor 44 7 Yanıtla
  • Tolga: Verin bunlara daha yüz daha neler olucak bunlar neyki.ne olucak devlet teröriste sekreter ve yanınada terör arkadaşlarını verirse . Olcak bu 42 7 Yanıtla
  • recep kocaman: hani yuzu maskelinin niyeti belliydi alninin catindan vurulacakti. kanun cikartiyorsunuz fasa fiso. . . cikarilan kanunu uygulayin. 33 3 Yanıtla
  • RAMAZAN: YENİ ALINAN KARADA HANİ BU İTLER DİREK VURULACAKTI NERDE BİZİM POLİSİMİZ BU İT SOYLARINITÜM KÜRT VATANDAŞLARIMIZA MALETMEK DOGRU DEGİL BU EYLEMLERİ YAPAN İTLER BENCE İSTANBULDA OLAYLARI ÇAKARANLARLA AYNI BU DEVLETE BUKADAR ZARAR VERENLERİ BU MOBESELER HİÇ ÇEKMİYORMU GARİBAN BİR EKMEKÇALSA TÜM POLİSLER PEŞİNE DÜŞÜYORDA BU İTLERİ NİYE KİMSE BULMUYOR ???? 27 4 Yanıtla
  • Aydın mutlu: Amerika'da polise hangi yetki veriliyorsa , Türkiye de de verilsin , bakın o zaman bunlar sokağa çıkabilir mi? 26 2 Yanıtla
  • timur: Devlet üzerine düşeni yapmıyorsa bu ülkenin evlatları er yada geç sokağı cehenneme çeviren bu ihanet şebekesine gereken cevabı verecektir. . . ''Başbuğ dan haber bekleyen milyonlarca vatan evladından sadece biri '' 24 0 Yanıtla
  • Yavuz tezcan: Vur emri verilmeli polise yakalananın yeşil kartı alınmalı ailesi dahil 19 3 Yanıtla
  • koksal: yahu bu denız sekı ıcın 20 gun hesap yapan kahraman polıs nerde allah allah 18 1 Yanıtla
  • bombaci: Burda yok gardas bunlar malci amac ortalik karistirmak adimi s -ler tuzlucayirda tuzlu tuzlu 19 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı
    07:27 İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı

    İsrail, İran'ın nükleer tesislerinin de bulunduğu İsfahan kentindeki bir hava üssüne saldırı düzenledi. İran kaynakları, bölgede üç patlama sesi duyulduğunu ve İran hava savunmasının bazı insansız hava araçlarını vurduğunu aktardı. İran'ın geçtiğimiz hafta İsrail'e düzenlediği hava saldırısının ardından İsrail'in karşılık vermesi bekleniyordu.

  • İran'ın İsfahan şehrine İsrail füzesi düştü
    07:22 İran'ın İsfahan şehrine İsrail füzesi düştü

    İran medyasında yer alan haberlere göre, İsfahan şehir merkezinde patlama sesleri duyuldu; birçok şehirde de uçuşlar askıya alındı. İran, Cumartesi günü İsrail’e yönelik füzeler ve insansız hava araçlarıyla (İHA) bir saldırı gerçekleştirmişti. Füze ve İHA’ların neredeyse tamamı ABD, İngiltere ve diğer müttefiklerinin desteğiyle İsrail hava savunma sistemleri tarafından engellendi. Bu saldırı, 1 Nisan’da Suriye’nin başkenti Şam’daki İran Konsolosluğu’na yönelik İsrail saldırısına misilleme niteliğindeydi. Şam’daki İsrail saldırısında üst düzey İranlı komutanlar öldürüldü. İsfahan eyaleti büyük bir hava üssüne, önemli bir füze üretim ve birkaç nükleer tesise ev sahipliği yapıyor.

  • iOS 18 ile Gelen Yenilikler ve Beklentiler
    07:09 iOS 18 ile Gelen Yenilikler ve Beklentiler

    Apple'ın geliştirici konferansına sayılı günler kala, iOS 18'in tanıtılması ve iPhone 16 serisi ile uyumlu olarak sunulacak olması büyük bir merak konusu haline geldi. Yapay zeka desteği, arayüzdeki tasarım değişiklikleri ve güvenlikle ilgili yenilikler gibi birçok önemli özellik bekleniyor. Özellikle güvenlik özellikleri dikkat çekici olacak ve Apple'ın güvenlik sistemlerinin etkinliği önümüzdeki dönemlerde test edilecek. Ayrıca, yapay zeka entegrasyonuyla Siri ve diğer uygulamaların kullanıcı deneyimini iyileştirmesi hedefleniyor. iOS 18 güncellemesinin hangi iPhone modellerini destekleyeceği de merak ediliyor ve bu güncelleme Apple ekosistemindeki kullanıcı deneyimini önemli ölçüde etkileyecek.

  • İran Hava Kuvvetleri Üssü yakınında patlama sesleri duyuldu
    06:58 İran Hava Kuvvetleri Üssü yakınında patlama sesleri duyuldu

    İran'ın İsfahan eyaletinin kuzeydoğusunda bulunan İran Hava Kuvvetleri Üssü yakınında patlama sesleri duyulduğu bildirildi. Patlamanın kaynağı henüz açıklanmadı ve nedeni bilinmiyor.

  • Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı
    06:49 Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı

    Tokat'ta önceki gün meydana gelen 5,6'lık depremin ardından gün ağarınca hasarın boyutu netlik kazandı. Dron ile havadan görüntülenen merkez üssünde hasarın boyutu gözler önüne serildi. Depremin etkisiyle oluşan hasarın tam boyutu ve zarar görenlerin durumuyla ilgili detaylı bilgilendirme yetkililer tarafından gün içerisinde yapılması bekleniyor.

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.


Advertisement