Başkent Ankara'da 10 Araç Birbirine Girdi: 7 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Başkent Ankara'da 10 Araç Birbirine Girdi: 7 Yaralı

Keçiören'de Ankara Çevre Yolu üzerinde İstanbul istikametinde seyir halinde olan 10 araç sabahtan bu yana devam eden yağış nedeniyle kayganlaşan yolda birbirine girdi. Olayda 7 kişi yaralandı.

27.05.2017 23:26  Güncelleme: 00:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent'teki zincirleme trafik kazası, saat 20.00 sıralarında Keçiören ilçesinde meydana geldi.

Ankara Çevre Yolu üzerinde İstanbul istikametine seyir halinde olan 06 EL 404 plakalı otomobil, aynı istikamette seyreden 34 EV 5467 plakalı otomobile arkadan çarptı.

Kazayı fark eden bir minibüsün sürücüsü araçlara çarpmamak için manevra yaptı. Başka bir araç da sabah saatlerinden bu yana devam eden yağış nedeniyle kayganlaşan yolda hızını alamayarak minibüse çarptı.

FRENLEYEMEYEN 6 ARAÇ KAZA YAPAN ARAÇLARA ÇARPTI

Çarpmanın etkisiyle devrilen minibüs yolun kapanmasına neden oldu. Kayganlaşan yolda hızını alamayan 6 farklı araç da önceden kaza yapan araçlara çarptı. Toplam 10 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Başkent Ankara'da 10 Araç Birbirine Girdi: 7 Yaralı

ÇOK SAYIDA SAĞLIK VE POLİS EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Hızla yaralıların yardımına koşan sağlık ekipleri kaza yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralıları çevre hastanelere götürdü. Kaza nedeniyle kısmen kapanan yol, araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Başkent Ankara\'da 10 Araç Birbirine Girdi: 7 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Başkent Ankara'da 10 Araç Birbirine Girdi: 7 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Marmaris'te Fırtına ve Hortumun Etkisi Güvenlik Kameralarına Yansıdı
    15:27 Marmaris'te Fırtına ve Hortumun Etkisi Güvenlik Kameralarına Yansıdı

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün gece başlayan ve bugün sabaha karşı etkisini gösteren fırtınanın ardından çıkan hortum sebebiyle Marmaris Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin birimlerinde meydana gelen hasar anı güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Hortum sonrasında yaşanan olaylarda yaralanma olmazken, güvenlik kameralarının görüntülerinde fırtınanın şiddeti, hortumun gelerek ortalığı yıkması ve yağmurun şiddeti yer aldı.

  • Samsun polisi uyuşturucu taciri 4 şüpheliyi suçüstü yakaladı
    15:08 Samsun polisi uyuşturucu taciri 4 şüpheliyi suçüstü yakaladı

    Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Körfez Mahallesi'nde şüpheli davranışlar sergileyen 5 kişiyi kontrol etti. Bir kişi kaçarken 47.62 gram esrar maddesi bulundu. Diğer 4 şüpheliye ise 26 bin 550 TL kağıt para ele geçirildi. H.Y., D.A., K.S. ve Y. F. G. hakkında uyuşturucu madde ticareti suçundan soruşturma başlatıldı.

  • Malatya'da motosiklet kazası: Sürücü ve eşi yaralandı
    14:26 Malatya'da motosiklet kazası: Sürücü ve eşi yaralandı

    Malatya'nın Akçadağ ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında sürücü ve eşi yaralandı. Motosiklete ayağı sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı. Kazada hafif yaralanan sürücünün eşi ise sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.


Advertisement