Başkanlardan Başkan Sekmen'e Övgü - Son Dakika
Yerel

Başkanlardan Başkan Sekmen'e Övgü

Başkanlardan Başkan Sekmen\'e Övgü

İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Ebubekir Taşyürek beraberindeki heyetle Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret etti.

08.12.2015 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Ebubekir Taşyürek beraberindeki heyetle Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret etti.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci ve Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin'in de bulunduğu ziyarette Başkan Erdem ve Başkan Vekili Taşyürek, Erzurum'u rüya bir şehire dönüştüren Başkan Sekmen'e çalışmalarından ötürü başarılar diledi. Erdem, "Erzurum'a onuncu gelişim. Her gelişimde bu kadim şehirde farklı farklı güzellikler görüyorum" dedi. Başkan Sekmen de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem, Erzurum ile ilgili değerlendirmede bulunarak, Başkan Sekmen'in yerel yönetimde bir marka olduğunu ifade etti. Erdem, şunları kaydetti: "Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen Bey'i tebrik ediyorum. Yaklaşım 25 yıllık bir tanışıklığımız var, özel muhabbetimiz de var. Yıllarca aynı istikamette hizmet etmiş siyasetçileriz. Başkanımız Mehmet Sekmen Bey geçmişi itibariyle de çok koşan, çalışan, çalışkan bir insan olarak tanınır. Halkla ilişkileri de 10 numara diye tabir edilir, halk deyimiyle söylüyorum. İstanbul'dan da çok deneyimli arkadaşları buraya getirmesinin de aslında Erzurum'un için bir şans olduğuna inanıyorum. Deneyimli bir kadroyla Erzurum halkına hizmet etmeleri bizi gururlandırıyor. Mehmet Bey Büyükşehir Belediye Başkanı seçildikten 4 ay sonra Rize- İspir istikametinden bir gece Erzurum'a geldiğimizde caddelerin çok güzel bir şekilde ışıklandırıldığını gördüm, gece aydınlatmaları mükemmel… Orada Mehmet Sekmen ve ekibinin farkı bir anda ortaya çıktı."

"BAŞKAN SEKMEN, BAŞARILI VE MÜKEMMEL İŞLER ÇIKARTIR"

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Başkan Sekmen'in başarılı ve mükemmel işler çıkartan bir Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu ifade etti. Başkan Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü: "Erzurum; büyük bir değişim yaşıyor. İnşallah temenni ediyoruz ki kış turizmiyle yapılan tüm yatırımlar hedefine ulaşmış olacak. Avrupa Gençlik Kış Olimpiyatları 2017'de Erzurum'da yapılacak. Bunun da Erzurum ekonomisi için, Erzurum'un Dünya genelinde tanınmış adı için çok olumlu bir netice vereceği kanısı içerisindeyim. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen'in 2019 yılına kadar olan birinci dönemi Erzurum'un yüksek derecede atılım yaptığı bir dönem olacak ve ileriki yılların da 'Erzurum'un altın yılları' olarak anılacağı kanaati içerisindeyiz. Çünkü Başarılı bir Başkan, başarılı bir ekip ve yüksek bir organizasyon bilinci var. Hepsini bire bir tanıyoruz. İş üreten, düşünen, koşan, koşturan bir ekip var. Hizmeti ibadet aşkıyla yürekten yaptıklarına inanıyoruz. Görülecek ki Erzurum ve Erzurumlular çok şey kazanacak."

"SEKMEN, MAHALLİ İDARELERDE CİDDİ BİR TECRÜBEDİR"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Ebubekir Taşyürek de, Başkan Mehmet Sekmen'in mahalli idarelerde ciddi bir tecrübe olduğunu ifade etti. Taşyürek, şöyle konuştu: "Belediyecilik konusunda tecrübeli olan Erzurum'un bir evladıyım. Bütün samimiyetimle şunu ifade etmek isterim; Mehmet Sekmen Bey Başkanlığında İstanbul'da belediyecilik konusunda ciddi deneyimi, tecrübesi olan bir ekibin Erzurum'a güzel hizmetler vereceğine, tabiri caizse Erzurum'daki ölü toprağını üzerinden atacağına ve Erzurum'un belediyecilik noktasında da layık olduğu yere geleceğine, gerekli hizmetin fazlasıyla gerçekleşeceğine bütün kalbimle inanıyorum. İstanbul Türkiye'mizin kalbidir. İstanbul, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde belediyecilik anlamında da destan yazmış bir kenttir. Orada yetişmiş, orada vizyon kazanmış, birtakım öngörülere sahip olmuş bir ekibin Erzurum'da göreve gelmesi, samimiyetimle ifade ediyorum, Erzurumlular için bir gurur kaynağıdır." - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkanlardan Başkan Sekmen'e Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement