'Başkanın Yeğeniyim' Dedi, Trafikte Terör Estirdi - Son Dakika
Güncel

'Başkanın Yeğeniyim' Dedi, Trafikte Terör Estirdi

\'Başkanın Yeğeniyim\' Dedi, Trafikte Terör Estirdi

Adana'da polisin 'dur' ikazına rağmen kaçan otomobilin alkollü sürücüsü, ekiplere zor anlar yaşattı. "Başkanın yeğeniyim" diyen genç, polisleri tehdit etti.

03.07.2015 11:23  Güncelleme: 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da otomobilinin bağlanmasına engel olmak isteyen 17 yaşındaki alkollü sürücü A.S., Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün yeğeni olduğunu söylerek polisleri tehdit etti.

"DUR" İKAZINA UYMADI, KAÇTI

Kurtuluş Mahallesi'nde devriye görevi yapan polis ekipleri, Ziyapaşa Bulvarı üzerinde bir otomobilin trafiği tehlikeye sokması üzerine durdurmak istedi. 'Dur' ikazına rağmen 01 AHA 98 plakalı lüks otomobil, kaçmaya başladı.

"BAŞKANIN YEĞENİYİM" DEYİP POLİSLERE SALDIRDI

Takip eden ekipler aracı Uğur Mumcu Meydanı'nda durdurdu. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün yeğeni olduğunu belirten sürücü 17 yaşındaki A.S., iddiaya göre kendisini durduran polislere hakaret edip saldırdı.

"VALİ DE BENİM EMRİMDE, BAŞBAKAN DA BENİM EMRİMDE"

Çıkan arbede sırasında komiser yardımcısı E.K. omuzundan yaralandı. Gözaltına alınmak istenen Ali Sözlü, polisleri tehdit ederek "Vali de benim emrimde, başbakan da benim emrimde, ben ne dersem o olur. Telefondaki resimleri sileceksin. Erkek yemini et sileceksin." diyerek küfürler savurup saldırdı.

ÇOCUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

Gözaltına alınarak Reşatbey Polis Merkezi'ne götürülen A.S.'nin yapılan kan testinde 1.73 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Yaşı küçük olan ve ehliyetsiz araç kullanan A.S.'ye 'trafik güvenliğini tehliye düşürme, ehliyetsiz ve alkollü araç kullanma ve kullandırmadan trafik ekiplerince ceza yazıldı. A.S., yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Başkanın Yeğeniyim' Dedi, Trafikte Terör Estirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Muaz ALTUN: Polis daha bu çakallara bişey , yapamıyor. Doğuda ne yapsın :( 6 2 Yanıtla
  • sevim: asılsın! 4 0 Yanıtla
  • kerkenez: Dayın varsa git dayına dayılık yap millete değil milletin canı boğazında bir an gelir dayın bile kurtaramaz seni 4 0 Yanıtla
  • kenan: BU ve Bunun gibi itlerden zaten adam olamıyor MHP adam gibi okulunuda okuyamadı devamsızlıktan kaç defa atılmaktan kıl payı alavere dalavere ile kurtuldu yeğeni sen ve senin gibiler yüzünden adana bir daha MHP ye oy vermeyecek belediye artık hayalll MHP ye 2 0 Yanıtla
  • Vatandas : Polis bunlara birsey yapamiyor degil biraksa iki katlar polis ters kelepce aklini basina getirtir ama emniyet teskilati artik siyasi partilerin cirit oynattigi yer adama bu kadar tavassut olmasa gorevini yerine getirebilir polis 1 0 Yanıtla
  • delibaş: Çakal sın lan sen 0 0 Yanıtla
  • adanalı: yalçın rumuzlu teneke sanal erkeklik yapma 0 0 Yanıtla
  • Mesut: Allah belanızı versin amcalı neyki kendine nolsun 0 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement