Duygun Yarsuvat: Ödemelerde Sıkıntı Yok - Son Dakika
Spor

Duygun Yarsuvat: Ödemelerde Sıkıntı Yok

Duygun Yarsuvat: Ödemelerde Sıkıntı Yok

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, futbolcuların ödemelerinde sıkıntı olup olmadığı yönündeki soruya, "Akıl neyi gerektiriyorsa o yapılacak." dedi.

20.11.2014 21:25  Güncelleme: 22:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Duygun Yarsuvat, " Galatasaray'da taşlar yerine oturdu" dedi.

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, TT Arena'da düzenlenen 'Sarı Kırmızı Kareler' adlı ödül töreninde açıklamaları ve muhabirlere yaptığı espirilerle basın mensuplarını köşeye sıkıştırdı.

"GALATASARAY'DA TAŞLAR YERİNE OTURDU"

Başkan Yarsuvat, "Galatasaray'da taşlar yerine oturdu. Hiç derdiniz olmasın. Bütün maçlar zordur. Trabzonspor ile oynayacağımız maçta zor. Baksana Balıkesirspor'a da yenildik biz. Hiç kimseye kolay maç yok" diye konuştu.

"YILDIRIM BEY'İN CEZASINI ONA SORUN"

Aziz Yıldırım'a verilen ceza ile ilgili gelen bir soru üzerine başkan Duygun Yarsuvat, "Onu Aziz Yıldırım Bey'e sorun. Benim ne alakam var Aziz Yıldırım ile. Ben Duygun Yarsuvat'ım" açıklamasında bulundu.

"GALATASARAY'A FATURA KESİLMEDİ"

Hafta sonu Kazakistan ile oynanan milli maç sonrasında çıkan olayların faturasının Galatasaray'a çıkamayacağını da dile getiren sarı-kırmızılı kulübün başkanı, "Galatasaray'a hiçbir fatura kesilmedi. Hiçbir borcumuz yok. Onun için faturaları da iade ediyoruz" yorumunu yaptı.

"ÖDEME SIKINTISI YOK"

Bir basın mensubunun, futbolcuların ödemelerinde bir sıkıntı olup olmadığı sorması üzerine başkan Yarsuvat, "Öyle bir sıkıntı yok. Akıl neyi gerektiriyorsa o yapılacak. Bunun dışında bir şey yok. Taraftarlarımızı da çok seviyoruz" dedi.

"BENİ 15 YIL ÖNCE ÇEKMELİYDİNİZ"

Başkan Duygun Yarvusat, zaman zaman basın mensuplarına da takılarak, "Beni şimdi değil, 15 yıl önce çekmeliydiniz" diyerek esprilerini sürdürdü.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Duygun Yarsuvat: Ödemelerde Sıkıntı Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement