Başkan Uzun'a Coşku Seli - Son Dakika
Güncel

Başkan Uzun'a Coşku Seli

Başkan Uzun\'a Coşku Seli

Yusuf Uzun'un Gürpınar, Kavaklı, Yakuplu ve Dereağzı'nda katıldığı SKM açılışları coşku seline döndü.

04.03.2014 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un Gürpınar, Kavaklı, Yakuplu ve Dereağzı'nda katıldığı SKM açılışları coşku seline döndü. Gördüğü ilgiden memnun kalan Başkan Uzun, yeni dönemde de kendisine güvenen vatandaşlara layık olacağını dile getirdi.

Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı için Gürpınar'a giden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Gürpınar Merkez'deki Atatürk Parkı'nda eski Gürpınar Belde Belediye Başkanı Velittin Küçük ve binlerce Gürpınarlı tarafından meşale ve konfetilerle karşılandı.

Başkan Uzun, Gürpınar'da gördüğü büyük ilgiden memnun olduğunu ve seçimlerden sonrada kimseyi mahcup etmeyeceğini dile getirdi.Uzun, Velittin Küçük'ün çok önemli bir değer olduğunu, Gürpınar'a yaptığı hizmetler ve kendisine gösterdiği büyük destek için teşekkür etti. Eski Gürpınar Belediye Başkanı Küçük de, konuşmasında 30 Mart seçimlerinin, Türkiye'nin seçimi olduğunu dile getirdi. Bir savaş olması durumunda çevredeki ülkelerin Türkiye'ye sığınacağını ancak, aynı durumun Türkiye'nin başına gelmesi hainde sığınacağı bir ülkenin bulunmadığını belirten Küçük, sadece bu nedenle bile, güçlü bir Türkiye ve güçlü bir Başbakan için partisinin desteklenmesi gerektiğini ifade etti. Başkan Uzun'un da 5 yıl içerisinde önemli hizmetleri olduğunu belirten Küçük, yarım kalan hizmetlerin devamı için Başkan Uzun'un desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

"İvme Çok Yüksek Seviyede"

Kavaklı, Yakuplu ve Dereağzı SKM büro açılışlarında yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Uzun'un yaptığı açılışlar miting havasında geçti. Açılışlarda AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Demiröz de yaptığı konuşmalarda, parti olarak yakaladıkları ivmenin çok yüksek seviyede olduğunu fakat, çalışma performansını daha da arttırmak gerektiğini ifade etti. Seçimi kazanmanın yeterli olmayacağına dikkat çeken Demiröz, güçlü bir meclis yapısının da elde edilmesi gerektiğini vurguladı. Açılışlarda meclis üyesi adayları da kendilerini tanıtarak, destek istedi.

"2 Bin Kişi Daha Umreye Gidecek"

Beylikdüzü Gönüllüleri Vakfı tarafından, Hasırcılar'da bulunan Işıldak Düğün Sarayı'nda bayanlara yönelik düzenlenen umre çekilişi programına da katılan Başkan Uzun, düğün salonunun iki katını da dolduran 7 bin 500 umre adayı ve aileleriyle buluştu. İlk kuranın Başkan Uzun'un çekilişiyle başladığı programda birinci etapta umreye gidecek olan 200 kişi belirlendi. AK Parti Beylikdüzü 1. Sıra Meclis Üyesi Adayı ve Beylikdüzü Gönüllüleri Vakfı Başkanı Seyithan İzsiz, kayıt yaptıran yaklaşık 2 bin kişinin periyodik zaman aralıkları içerisinde umreye gönderileceğini ifade etti. Programa katılan binlerce kişi Başkan Uzun ve İzsiz'e attıkları sloganlarla destek olacaklarını dile getirdi. Başkan Uzun, yoğun geçen programlarına Kavaklı Merkez Cami Lokali'nde kahvaltı ile devam etti. Daha sonra, Atatürk Öğretmenevi'nde Semerkand Vakfı yöneticileri ile sabah kahvaltısına katılan Başkan Uzun, partisinin hedeflerini ve projelerini anlattı. Başkan Uzun daha sonra Beylikdüzü ve Gürpınar Kültür Merkezi içerisinde bulunan Etüd Merkezi'nde kurs alan öğrenci ve velileri ile kahvaltılı programda bir araya geldi. Başkan Uzun programda Kavaklı ve Yakuplu'da da etüt merkezi açacaklarını dile getirdi. Daha sonra VİP Salon'daki AK Parti Kadın Kolları'nın toplantısına katılan Başkan Uzun, partili kadınlarla, her mahallede düzenlenecek olan kadınlara yönelik programlarla ilgili partisinin ilçe kadınlar kolu başkanı Kezban Coşkun'dan bilgi aldı.

Hanım İşletme Sahiplerini Kutladı…

Başkan Uzun, BKM Mor Salon'da Çınar Altı Fikir Ve Edebiyat Derneği'nin düzenlediği Huzur Sohbeti'ne katıldı. Adnan Kahveci Mahallesi Güzelkent Sitesi sakinlerinin Moody Cafe'deki toplantılarına da katılan Başkan Uzun, site ile ilgili problemlerin giderilmesi için yardımcı olacağını ifade etti. İhlas 2. Kısım'da yer alan Yaşar Cimilli Camii'nde Osman Ünlü Hoca'nın sohbetine katılan Başkan Uzun, Cami çıkışında toplanan vatandaşları selamladı. Uzun, daha sonra İFA Çarşı'yı ziyaret etti ve vatandaşlara karanfil dağıttı. İlçe Başkanı Nevzat Demiröz ile birlikte Kavaklı Gülyapı Konutları altındaki Ness Butik açılış programına katılan Uzun, bayan işletme sahibelerini kutladı ve NessButik'in bölgeye hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Uzun, geç saatlerde ise Kavaklı, Yakuplu, Dereağzı, Gürpınar SKM'lerinin açılış programına katıldı. Başkan Uzun, ayrıca Gürpınar SKM'de düzenlenen kahvaltı programına de geçti.

"Yeşil Vadi Tüm Hızıyla Sürüyor."

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Bizimkent Koruma ve Güzelleştirme Derneği Yönetim ile Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan yönetim binasında toplantı yaparak bir araya geldi. Otopark sorunu hakkında Bizimkent yönetimiyle istişarelerde bulunan Başkan Uzun, "İlçe genelinde çok katlı otoparkların yapılmasıyla bu sorunun kökten çözüme kavuşacağına inanıyoruz" dedi. Çalışmaları devam eden Yeşil Vadi Projesi alanında incelemelerde bulunan Başkan Uzun, "Vatandaşlarımızın rahatça nefes alabileceği, dinlenebileceği, zevkle vakit geçirebileceği bir ortam olacak, Beylikdüzü'nün farklılığı ortaya çıkacak" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uzun'a Coşku Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sinop Boyabat'ta Engellilere Akülü Engelli Araçları Temin Edildi
    16:53 Sinop Boyabat'ta Engellilere Akülü Engelli Araçları Temin Edildi

    Sinop'un Boyabat ilçesinde, İlçe Müftülüğü tarafından iki engelliye akülü engelli aracı temin edildi. Müftülük Şube Müdürü Bünyamin Çalışkan, ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı dağıtırken, iki engellinin akülü engelli aracı talebiyle karşılaştıklarını belirtti. Hayırsever vatandaşların bağışlarıyla iki akülü araç temin edildi ve engellilere teslim edildi.

  • Akdeniz Üniversitesi Üstün Performans Gösteren Öğretim Üyelerine Teşekkür Belgeleri Verdi
    16:49 Akdeniz Üniversitesi Üstün Performans Gösteren Öğretim Üyelerine Teşekkür Belgeleri Verdi

    Akdeniz Üniversitesi'nde düzenlenen törende, bilimsel araştırma ve yayınlarda üstün performans gösteren öğretim üyelerine teşekkür belgeleri verildi. Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, üniversitenin bilimsel üretimi teşvik eden bir sistem oluşturduklarını ve bu sayede uluslararası iş birliğiyle gerçekleştirilen SCI yayın sayısının arttığını belirtti. Özkan, Akdeniz Üniversitesi'nin araştırma üniversitesi olma hedefine emin adımlarla ilerlediğini vurguladı.

  • Muğla'dan Dalaman Ortaokulu Öğrencileri Tarih Projesiyle Bölge Finallerine Katılacak
    16:48 Muğla'dan Dalaman Ortaokulu Öğrencileri Tarih Projesiyle Bölge Finallerine Katılacak

    Muğla'nın Dalaman ilçesindeki Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, rehber öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları tarih projesiyle TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Araştırma Projeleri Yarışması'nda bölge finallerine katılmaya hak kazandı. Proje, somut kültürel miras farkındalığının artırılmasında bütüncül turizm uygulamasını ele alıyor. Ayrıca, başka bir proje de değerler eğitimi alanında hazırlanarak bölge finallerinde yer alacak. Bölge finalleri, 22-25 Nisan tarihleri arasında Denizli'de düzenlenecek.

  • Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli: Festivalimiz Çok Güzel Geçti
    16:46 Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli: Festivalimiz Çok Güzel Geçti

    Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, 13. Alaçatı Ot Festivali'nin ikinci gününde düzenlenen kortej yürüşünün ardından katılımcıların ve turizmcilerin çok memnun olduklarını ve festivalin çok güzel geçtiğini belirtti.

  • Yedisu'da Ormanda Gezen Bozayı Yavruları Görüntülendi
    16:44 Yedisu'da Ormanda Gezen Bozayı Yavruları Görüntülendi

    Bingöl'ün Yedisu ilçesinde ormanlık alanın yakınındaki bahçelikte gezinen 2 bozayı yavrusu cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Yedisu ilçesinin Elmalı köyündeki ormanın yakınındaki bahçelik alanda yanlarında anneleri olmayan 2 bozayı yavrusu görüldü. Bahçede gezinerek etrafta yiyecek aradıkları sanılan bozayı yavruları, bir süre sonra insanları görünce ormanlık alana doğru kaçtı. Sevimli bozayı yavruları, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

  • Balıkesir'de Tefecilik Operasyonu: Evde Silah ve Evraklar Ele Geçirildi
    16:44 Balıkesir'de Tefecilik Operasyonu: Evde Silah ve Evraklar Ele Geçirildi

    Balıkesir'in İvrindi ilçesinde tefecilik soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda, şüphelinin evinde çok sayıda silah ve evrak ele geçirildi. Operasyon sonucunda ruhsatsız tabancalar, bıçaklar, senetler ve tapu kayıtları gibi belgeler bulundu. İvrindi Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheliler hakkında işlem başlattı.

  • Pamukkale Belediyesi'ne 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi eklendi
    16:43 Pamukkale Belediyesi'ne 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi eklendi

    Ali Rıza Ertemur'un Pamukkale Belediye Başkanı olarak göreve başlamasının ardından Pamukkale Belediyesi tabelasına 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi eklendi.


Advertisement