Başkan Uysal Yapımı Tamamlanan Yolu İnceledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Uysal Yapımı Tamamlanan Yolu İnceledi

Başkan Uysal Yapımı Tamamlanan Yolu İnceledi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Kışla ile Elmatepe Mahallelerini birbirine bağlayan İnallı Sokak üzerindeki yapımı tamamlanan yolda incelemelerde bulundu.

22.04.2015 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Kışla ile Elmatepe Mahallelerini birbirine bağlayan İnallı Sokak üzerindeki yapımı tamamlanan yolda incelemelerde bulundu.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan, Belediye Meclis Üyeleri İhsan Yazıcıoğlu, Ayhan Ataç, Reşat Latif, Hasan Pınarcık ve Kışla Mahallesi sakinleri ile birlikte Elmatepe Mahallesi İnallı sokak üzerinde yapımı tamamlanan parke yol çalışmalarını inceledi. Kdz. Ereğli Belediyesi Eski Meclis Üyesi ve Kışla Mahallesi sakinlerinden İsmet Koç, Elmatepe ve Kışla Mahallelerini birbirlerine bağlayan İnallı Sokak üzerindeki yolu defalarca söylemesine rağmen ne kendi meclis üyeliği döneminde nede sonraki dönemlerde yaptıramadıklarını anlattı. Söz konusu yolun 100 yıldır var olduğunu dile getiren Koç "Burası 100 senelik yol. İnallı ve Kışla Mahallesini birleştiriyor. Daha önce söylemiştik 'masraf olur' diye yapmamışlardı. Kışla Mahallesi ve İnallı Mahallesi arasını değiştirdiniz, burası artık çamurdan kurtuldu. 100 yıldır ne ben yaptırabildim ne de Akın Katı yatırabildi 'çok masraf oluyor' diye. Sağ olun siz yaptınız. Ben şahsınıza ve Fen İşleri Müdürümüze teşekkür ediyorum" dedi.

Ereğli genelinde alt yapı çalışmalarına önem verdiklerini dile getiren Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal ise mahalle ve sokaklarda çalışmaların aralıksız devam edeceğini söyledi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uysal Yapımı Tamamlanan Yolu İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement