Başkan Uysal Muhtar ve Azaları Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Uysal Muhtar ve Azaları Ağırladı

Başkan Uysal Muhtar ve Azaları Ağırladı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, muhtarlar, muhtar azaları ve eşlerini ağırladı.

03.03.2015 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, muhtarlar, muhtar azaları ve eşlerini ağırladı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, eşi Ümran Uysal ile birlikte ilçe muhtarları, muhtar azaları ve eşlerini ağırladı. Muratpaşa Belediye Meclis Üyeleri ile bürokratlarının da katıldığı buluşmada muhtarlar, belediyenin sunduğu halk oyunları kursunda öğrendiklerini sergilerken daha sonra katılımcılar hep birlikte halay çekti. Başkan Uysal, muhtarların, muhtar azalarının eşlerini, 8 Mart tarihinde kent meydanında kadına yönelik şiddete karşı yapılacak etkinliğe davet etti.

Muratpaşa'nın 500 bin nüfusu olan bir ilçe olduğunu belirten Başkan Uysal, "İnsanımızın mutluluğu için hep birlikte görev yapıyoruz. Fiziki sorunları, yolu, kaldırımı yaparız, çöp konteynerlerini yer altına alırız ama en önemlisi komşuluğumuzu geliştirmemiz lazım. Aynı şehirde yaşadığımızı hissetmemiz ve kötüye yol vermememiz lazım. Belediye başkanlığı ve muhtarlık görevi bir onurdur. Milletimiz bir görev ve onur vermiş. Bunu, layıkıyla, onuruyla, şerefiyle yapmak zorundayız" dedi.

Yapılan çalışmalarla, projeleri de anlatan Başkan Uysal, "Muratpaşa'da yaşayan insanlarımız, düzenli, temiz, engelli, yaşlı vatandaşların sorun yaşamadığı, hak sahibi esnafın hakkının korunarak, işgallere izin verilmediği ve tezgah alanlarının hukuksuz olarak kiralanmadığı, çocuklu aileler için kreşi olan, temiz, sağlıklı tuvaletleri bulunan semt pazarlarını hak ediyor. Bunu gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

Siyaseti, vatandaşa hizmet için yaptığına işaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, katılımcıları; 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde kadına yönelik şiddete karşı yapılacak etkinliğe davet etti. Başkan Uysal, şunları söyledi.

"Sevgiyi, kardeşliği, dayanışmayı, birlikteliği geliştirebilirsek ne mutlu. 8 Mart'ta kadınlarımız dövülmesin, horlanmasın diye koromuzla birlikte şarkı söyleyeceğiz. 8 Mart saat 13.00'de belediye hizmet binası yanı kent meydanında toplanıp; kadınlarımız dövülmesin, şiddet görmesin diyeceğiz. Barış sevgi ve kardeşliğe adım atmış olacağız." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uysal Muhtar ve Azaları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement