Başkan Uysal, İstanbul'da Akseki Dernekleri Yöneticileri ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Uysal, İstanbul'da Akseki Dernekleri Yöneticileri ile Buluştu

Başkan Uysal, İstanbul\'da Akseki Dernekleri Yöneticileri ile Buluştu

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal başkanlığındaki heyet, İstanbul'da bulunan iş adamı ve dernek yöneticileri ile bir araya geldi.

08.12.2014 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal başkanlığındaki heyet, İstanbul'da bulunan iş adamı ve dernek yöneticileri ile bir araya geldi.

Başkan Uysal başkanlığındaki heyette belediye meclis üyesi Halil İbrahim Tellioğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Özdilek, İlçe Başkan Yardımcısı Halis Gündoğdu, Akseki Eğitim Hayratı Derneği Akseki Şubesi Başkanı Mürşit Pişkin yer aldı.

Başkan Uysal, ziyarette, belediye başkanı seçilmesinin ardından geceli gündüzlü çalıştıklarını belirterek, Akseki'ye yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.

İlçenin sorunlarını Büyükşehir Belediyesi ile masaya yatırdıklarını anlatan Uysal, "Akseki'nin en önemli sorunlarından biri olan su sorununu Büyükşehir ile çözüyoruz. Su hattı çalışmaları son aşamasına geldi. Yine Büyükşehir Belediyesi ile otogar ile mahalle düzenlemeleri projelerimizin ihalesi için son aşamasına gelindi. Memleketinize gelince çok iyi hizmetlerle karşılanacaksınız" dedi.

Akseki Eğitim Hayratı Derneği Genel Başkanı Vehbi Güleç de Başkan Uysal'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Güleç, Aksekililer olarak hizmete devam edeceklerini kaydetti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Uysal, İstanbul'da Akseki Dernekleri Yöneticileri ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement