Başkan Uysal, İşçilerle Kahvaltı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Başkan Uysal, İşçilerle Kahvaltı Yaptı

Başkan Uysal, İşçilerle Kahvaltı Yaptı

Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi’ndeki asfalt, kasis ve yürüyüş yolu çalışmalarını denetleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle simit ve peynirli kahvaltı yaptı.

21.07.2015 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi'ndeki asfalt, kasis ve yürüyüş yolu çalışmalarını denetleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle simit ve peynirli kahvaltı yaptı.

Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Şirinyalı Mahallesi'nde, asfalt kazıma, sıcak asfalt kaplama, kasis ve yürüyüş yolu düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Sabah saatlerinde ekipleri ziyaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, işçilerle birlikte, simit ve peynirli kahvaltı yaptı.

Fen İşleri Müdürü Arif Kuş'tan çalışmalar hakkında bilgi alan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Ekiplerimiz yüksek hava sıcaklığına rağmen, erken saatlerden itibaren çalışmaya başlıyor. Mesai arkadaşlarımı, özverili çalışmaları nedeniyle kutluyorum. İnsanımızın mutluluğu için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Şirinyalı Mahallesi'nde 2100 metrelik yolu, 4 bin ton malzeme kullanarak sıcak asfaltla kapladık. 400 metre kaldı. Bunu da en kısa süre içinde tamamlayacağız. Yürüyüş yolu ve kasis düzenlemelerini de yapıyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uysal, İşçilerle Kahvaltı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement