Başkan Uysal'dan, Pazara Giden Annelere Kreş Müjdesi - Son Dakika
Güncel

Başkan Uysal'dan, Pazara Giden Annelere Kreş Müjdesi

Başkan Uysal\'dan, Pazara Giden Annelere Kreş Müjdesi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ilçedeki tüm pazar yerlerinde küçük çocuklu kadınların da rahatlıkla alışveriş yapabilmesi için ücretsiz seyyar kreş hizmeti vereceklerini söyledi.

17.08.2014 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ilçedeki tüm pazar yerlerinde küçük çocuklu kadınların da rahatlıkla alışveriş yapabilmesi için ücretsiz seyyar kreş hizmeti vereceklerini söyledi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Çağlayan Kapalı Semt Pazarı'nda incelemelerde bulundu. Pazar yerini gezen Başkan Uysal, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Uysal, gerekli önlemlerin alınacağını söyledi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ilçedeki pazar yerlerinin modern bir görünüme sahip olması için çalıştıklarını kaydetti.

Mevcut bazı pazar yerleri hakkında eleştirilerde bulunan Uysal, "Bizim pazar yerlerimiz Orta Doğu şeklindeki yerler. Nasıl tıklım tıklım. Mesafeler kötü, kirli, insanlar birbirlerini çiğniyor. Ferah değil. Bu durumun değişmesi için çalışıyoruz. Kimsenin kimseyi rahatsız etmediği, temiz ve düzenli bir alışverişin yapılabilmesi için pazarlardaki açıklık ve düzenin korunması gerekiyor. Bu şekilde olursa pazarların toplam ticaret hacmi de artacak, memnuniyet de artacak. Pazarlar mecbur olanın değil herkesin gittiği yerlere dönüşecek. Hem esnafımız hem vatandaşımız kazansın. Bizim amacımız budur" diye konuştu.

MEVCUT PAZARLARA KREŞ HİZMETİ

Bu kapsamda tezgahlar arasındaki genişlikleri ve yürüyüş yolunu düzenlediklerini dile getiren Başkan Uysal, "Ayrıca tuvaletler yenilendi. Çatı boyanıyor. Kamera sistemi ve havalandırma düzenlendi. Çevre kaldırımlarını düzenledik. Yakında pazar yerlerimizin yanına seyyar kreş koyacağız. Gelen anneler çocuklarını alışverişleri boyunca kreşe bırakacak. 2017 sonuna kadar her yerde kapalı pazara geçmeyi hedefliyoruz" dedi.

ÇOK YÖNLÜ PAZAR YERİ GELİYOR

Çağlayan Pazarı'nın modern bir pazar yerine dönüştürüldüğünü ifade eden Uysal, "Yeni pazar yerleri yapabilmek için mülkiyet sorunları var. Yakında bu sorunları gidereceğiz. Oralarda planladığımız pazar yerlerinin altını otopark, üstünü pazar daha üstünü kültür ve soysal aktivite merkezi olarak düzenleyeceğiz. Yeni pazarlarımızda seyyar değil sabit kreşler olacak" ifadelerine yer verdi.

Ziyaretin ardından zabıta noktasına geçen Başkan Uysal, bir süre personelle sohbet ettikten sonra pazardan ayrıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Uysal'dan, Pazara Giden Annelere Kreş Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement