Başkan Uysal'dan Ereğlili Gaziye Moral Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Uysal'dan Ereğlili Gaziye Moral Ziyareti

Başkan Uysal\'dan Ereğlili Gaziye Moral Ziyareti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal Diyarbakır’ın Sur ilçesinde PKK terör örgütünün bombalı saldırısında yaralanan Uzman Çavuş Özgür Öztürk’ü evinde ziyaret edip geçmiş olsun diledi.

08.02.2016 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK terör örgütünün bombalı saldırısında yaralanan Uzman Çavuş Özgür Öztürk'ü evinde ziyaret edip geçmiş olsun diledi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 20 Ocak 2016 günü PKK terör örgütü militanlarının bombalı saldırısında yaralanan Uzman Çavuş Öztürk Öztürk'ü evinde ziyaret eden Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal geçmiş olsun dileğinde bulundu. Güneydoğu Gazisi Özgür Öztürk'ten yaşadığı olayı dinleyen Başkan Uysal, devletin terörle mücadelesi tüm birimleri ile kararlılıkla sürdürdüğünü söyledi. Uysal konuşmasında "Çok geçmiş olsun. Yaşanan olaydan büyük üzüntü duyduğumu ifade etmek isterim. Oradaki mücadelenizden ve kahramanlığınızdan dolayı Ereğli halkı adına teşekkür ediyorum, minnettarlığımızı ifade etmek isterim. Devletimiz terörle mücadelesini tüm birimleri ile büyük bir kararlılık içerisinde sürdürmektedir. Dileğimiz terör olaylarının bir an önce son bulması ve bu tür acıların bir daha yaşanmaması. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı olarak senin ve ailenin her zaman yanındayız. Ben bir kez daha başta sen olmak üzere tüm gazilerimize Allah'ta şifa diliyorum. Şehitlerimize de Allah'tan rahmet, kederli ailelerinde sabır diliyorum" dedi.

Güneydoğu Gazisi Özgür Öztürk ile babası Zeki Öztürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Uysal'a teşekkür etti.

Başkan Uysal'a Gazi Özgür Öztürk ve ailesini ziyareti sırasında Belediye Meclis Üyesi Reşat Latif ile Belen Yeni Mahalle Muhtarı Naim Kaya'da eşlik etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uysal'dan Ereğlili Gaziye Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement