Burhaniye Belediye Başkanı Uysal'dan Engellilere Destek Sözü - Son Dakika
Yerel

Burhaniye Belediye Başkanı Uysal'dan Engellilere Destek Sözü

Burhaniye Belediye Başkanı Uysal\'dan Engellilere Destek Sözü

Balıkesir'in Burhaniye ilçesindeki Sakatlar Derneği Şubesi Yönetimi, Belediye Başkanı Necdet Uysal'ı makamında ziyaret ederek görevinde başarı diledi.

17.04.2014 13:27  Güncelleme: 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesindeki Sakatlar Derneği Şubesi Yönetimi, Belediye Başkanı Necdet Uysal'ı makamında ziyaret ederek görevinde başarı diledi.

Konuklarını kapıda karşılayan Belediye Başkanı Necdet Uysal bu ziyaretin kendisi için çok anlamlı olduğunu belirtti. Dernek Başkanı Hayri Akduran ve yönetimini makamında kabul eden Uysal, destek sözü verdi. Dernek başkanı Hayri Akduran, "Sayın başkanım, belediye başkanı seçildiğiniz ilk günden derneğimize yapmış olduğunuz jest takdire şayan bir davranıştı. Her zaman olduğu gibi büyüklüğünüzü gösterdiniz. Kutlamalarda çiçek gönderilmesini istemeyip Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesine bağışta bulunulmasını istemeniz, bunu hem basın hem de Belediye ses yayın cihazlarıyla halkımıza duyurmanız örnek bir davranıştı. Engelli kardeşlerimizin sorunlarının çözümünde sizlerin yanımızda olduğunu bilmek bizleri mutlu ediyor. Bundan sonra da her zaman yanımızda olacağınızı biliyor ve bekliyoruz." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Necdet Uysal, "Sizler toplumumuzun vazgeçilmez bir parçasısınız. Bizler için çok kıymetlisiniz. Bizler her fırsatta sizlerin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Sizlerin her türlü sorunlarının çözümünde koşulsuz yanınızda olacağız. Bundan böyle sorunlarınızın çözümünde Belediyemizin imkanlarını da seferber edeceğiz. Hiçbir zaman yalnız değilsiniz, biz her zaman yanınızda olacağız. Unutulmamalıdır ki her sağlam vatandaş potansiyel bir engellidir" dedi. Belediye Başkanı Uysal ziyaretten sonra konuklarıyla tek tek tokalaşarak onları kapıya kadar uğurladı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye Belediye Başkanı Uysal'dan Engellilere Destek Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement