Başkan Uyar, Urla Hayvan Dostları ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Uyar, Urla Hayvan Dostları ile Buluştu

Başkan Uyar, Urla Hayvan Dostları ile Buluştu

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Özdemir ve Erhan Kıpkıp, Limantepe Kazı Başkanı Prof. Dr Hayat Erkanal, Belediye Meclis Üyeleri, Urla Belediyesi Veterineri Nuri Aydoğan, Urla Hayvan Dostları ve Urla’daki veterinerler Urla Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya geldiler.

23.10.2014 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Özdemir ve Erhan Kıpkıp, Limantepe Kazı Başkanı Prof. Dr Hayat Erkanal, Belediye Meclis Üyeleri, Urla Belediyesi Veterineri Nuri Aydoğan, Urla Hayvan Dostları ve Urla'daki veterinerler Urla Belediyesi Meclis Salonu'nda bir araya geldiler.

Toplantıda, Urla'daki sokak hayvanlarının daha iyi şartlarda nasıl yaşayabilecekleri konusunda kararlar alındı. Hayvan dostlarının istek ve önerilerini dinleyen Başkan Uyar "Sokak hayvanlarının daha iyi şartlarda yaşaması için elimizden gelen desteği vereceğiz" dedi.

Limantepe Kazı Başkanı Erkanal, doğada yaşamını sürdüren yaban hayvanlarının en büyük sorununun susuzluk olduğunu belirtti. Yaban hayvanlarının su ihtiyaçlarının karşılanması konusunda hem fikir olundu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uyar, Urla Hayvan Dostları ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement