Başkan Ünlü'den Külcü'ye Kutlama Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Ünlü'den Külcü'ye Kutlama Ziyareti

Başkan Ünlü\'den Külcü\'ye Kutlama Ziyareti

Çorum’un Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

16.04.2014 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Bayat İlçe Başkanı Sadık Memiş, il genel ve belediye meclis üyeleri ve ilçe teşkilat yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Başkan Külcü'nün yaptığı çalışmalarla Çorum'un çehresini değiştirdiğini söyledi.

Başkan Külcü'nün Bayat'a yol, park ve diğer alanlarda pek çok desteğinin olduğunu belirten Ünlü, "Sayın Başkanımızdan Bayat'a destek olmasını bekliyoruz." dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de yaptığı konuşmada Çorum'un köyleri, beldeleri, ilçeleri ve merkeziyle birlikte gelişmesi gerektiğini ifade ederek "Çorum Belediyesi olarak elimizdeki imkanlar ölçüsünde tüm ilçe ve beldelerimize yardım ediyoruz. Bundan sonra da yardımlarımız devam edecek." dedi. Başkan Külcü, 1. altın dönem olarak nitelendirdiği 2009-2014 yılları arasında ilçe ve beldelere yol, park, semt sahası gibi konularda 8 Milyon TL'lik yatırım yaptıklarını hatırlatarak yatırımların imkanlar ölçüsünde devam edeceğini vurguladı.

Ziyaret sonunda Ünlü, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye Bayat'ın tarihi ve doğal güzelliklerinin yer aldığı tablo hediye etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ünlü'den Külcü'ye Kutlama Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement