Başkan Turhan'dan İsrail'e Boykot Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Başkan Turhan'dan İsrail'e Boykot Çağrısı

Başkan Turhan\'dan İsrail\'e Boykot Çağrısı

Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan Turhan yaptığı açıklamada belediye olarak İsrail’in tüm mallarına boykot ettiklerini bildirdi.

25.07.2014 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan Turhan yaptığı açıklamada belediye olarak İsrail'in tüm mallarına boykot ettiklerini bildirdi.

Şu ana kadar aralarında çocukların da bulunduğu 400'ün üzerinde Filistinliyi katleden bu zulme sessiz kalamayacaklarını bildiren Başkan Turhan açıklamasında, "Çarıksaraylar Belediyesi olarak İsrail'i ve arkasındaki küresel sermayeyi boykot ediyor, ürünlerini kullanmıyor, herkesi boykota davet ediyoruz. Bu Müslüman olmamızın gereğidir. Çünkü aldığımız, kullandığımız her İsrail malı, bir Müslüman'ın başında bomba olup patlayabilir. Bizler, bugünden yarını inşa etmenin, yarını imar etmenin sorumluluğunu omuzlarımızda taşıyoruz. Bunun içinde böyle bir çağrıda bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Yaşanan vahşet karşısında, aralarında Türkiye'nin de yer aldığı sadece birkaç Müslüman ülkenin sesini yükseltebildiğini belirten Başkan Turhan, İsrail'in Filistin halkına saldırılarının çocuk, kadın ve sivil ayırt etmeden bir katliam niteliğinde olduğunu ve İsrail'in '729' barkodlu hiçbir ürününü almayacaklarını kaydetti. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Turhan'dan İsrail'e Boykot Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement