Başkan Tollu'dan Baş Sağlığı Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tollu'dan Baş Sağlığı Mesajı

Mersin’in Erdemli ilçe Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Sivas’ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Mersinli polis memuru Fatih Çevik için baş sağlığı mesajı yayımladı.

13.10.2014 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Erdemli ilçe Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Mersinli polis memuru Fatih Çevik için baş sağlığı mesajı yayımladı.

Mesajında Tollu, şehit polise Allah'tan rahmet diledi. "Milletimizin ve topraklarımızın korunması, iç huzurun sağlanması ve bizlerin güvende olmamız için gece demeden gündüz demeden çalışarak görev yapan polislerimizin ailelerine de sabırlar diliyorum" diyen Tollu, şehit Polis Fatih Çevik'in üzücü haberi ile birlikte Erdemli'nin yas tuttuğunu belirtti. Ülkede yaşanan son günlerdeki üzücü olaylarla birlikte bu haberin de kendilerini derinden yaraladığını ifade eden Tollu, görevi başındaki tüm kolluk kuvvetlerine başarı diledi. Tollu, "Bizlerin refahı, huzuru ve güveni için çalışan, görev yapan tüm silahlı güçlerimize teşekkürü bir borç biliyoruz. Bu milletin ve topraklarımızın korunması adına yaptıkları bu kutsal görevde Cenabı Allah yardımcıları olsun. Ülkemiz, zor günler geçiriyor. Bu günlerde milletçe birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. Uyanık olmalıyız ve oyuna gelmemeliyiz. Tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyoruz. Şehit polis Fatih Çevik'i rahmetle anıyoruz. Türk milletinin baş sağ olsun" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tollu'dan Baş Sağlığı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement