Başkan Tiryaki, 'Yeni Yılda Yine Bir Olalım, Birlik Olalım' Mesajı Verdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Tiryaki, 'Yeni Yılda Yine Bir Olalım, Birlik Olalım' Mesajı Verdi

Başkan Tiryaki, \'Yeni Yılda Yine Bir Olalım, Birlik Olalım\' Mesajı Verdi

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ Belediyesi olarak 2016 yılında da başarılı çalışmalara imza atacaklarını ifade etti.

31.12.2015 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ Belediyesi olarak 2016 yılında da başarılı çalışmalara imza atacaklarını ifade etti.

Altındağ Belediyesi olarak başarılarla, yeniliklerle ve birbiri ardına gerçekleştirdiği yatırımlarla bir yılı daha geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Tiryaki, "2015 yılında da bizlere verdiğiniz destek, ettiğiniz dualar ve sevginiz için, tüm Altındağlı kardeşlerime gönül dolusu teşekkür ederim. Altındağ için hep birlikte bu yıl da çok çalıştık, çok yorulduk ama ne mutlu ki, bu yıl da hep beraber hedeflerimize ulaştık ve geleceğe değer kattık. Şimdi, yeni yılı, tüm enerjimiz ve tüm heyecanımızla karşılamaya hazırız. Bütün kültürlerde yılın ilk günü sevinç kaynağı olduğu gibi aynı zamanda geleceğe dair umutların, beklentilerin de arttığı gündür. Yeni yıl, yenilenmedir… Dünden daha güzel bir yarın için yeni fikirler, yeni projeler ve yepyeni yatırımlar için fırsattır. Altındağ Belediyesi olarak biz her yeni gelen yılı bu düşüncelerle karşılıyor, azim, kararlılık ve cesaretle ilerlediğimiz yolda hep ileriye doğru bakıyoruz. 2015 yılında da Altındağ'ı yaşamak için tercih edilir bir bölge haline getirmek için çalışırken, Altındağlı vatandaşlarımızın sosyal yaşamlarını da iyileştirmeye yönelik pek çok projeyi hayata geçirmenin huzuru içindeyiz. 2016 yılında da bize duyduğunuz güvene layık olmak için bir an bile boş durmayacağız" ifadelerini kullandı.

Altındağ için 2016 yılının da verimli geçeceğini kaydeden Başkan Tiryaki, " Türkiye Cumhuriyeti'nin başkentine yakışır bir Altındağ için çıktığımız bu yolda, Altındağlılar başta olmak üzere tüm Ankaralıların yeni yılını kutluyorum. 2016 yılını; aileniz, yakınlarınız ve sevdiklerinizle birlikte, sağlık, mutluluk ve esenlik içinde geçirmenizi dilerim. Yeni yılda da el ele verelim, birlikte; güzelliğe, huzura, kardeşliğe, barışa yürüyelim" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tiryaki, 'Yeni Yılda Yine Bir Olalım, Birlik Olalım' Mesajı Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement