Başkan Tiryaki Birlik Vakfı'nda Altındağ'ı Anlattı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tiryaki Birlik Vakfı'nda Altındağ'ı Anlattı

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Birlik Vakfı’nın konuğu oldu.

03.04.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Birlik Vakfı'nın konuğu oldu. Birlik Vakfı tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan Başkan Tiryaki, akademisyen ve siyasetçilerin de aralarında bulunduğu geniş bir kalabalığa Altındağ'ı anlattı.

Konferansta Altındağ'ın 2004 yılından beri geçirdiği değişim hakkında bir sunum gerçekleştiren Başkan Tiryaki, Altındağ'da yaşanan gelişimi fotoğraflarla gözler önüne serdi. 2004 yılından bu yana yapılanlar, kentsel dönüşümde katedilen yol, kültürel ve sosyal yatırımları slaytlar eşliğinde anlatan Başkan Tiryaki, daha sonra 2014 yerel seçimlerinden sonra geçirilen bir yıl hakkında bilgi verdi. Başkan Tiryaki'nin gözler önüne serdiği değişim ve gelişim, salondaki tüm katılımcılar tarafından büyük alkış aldı.

Başkan Tiryaki, Altındağ'da bir yıl içinde açılışı yapılan, yapımına başlanan ve yapımı devam eden yatırımları fotoğraflarla katılımcılara sundu. Özellikle Altındağ Belediyesi'nin dev yatırımı "Altın Köy Açık Hava Müzesi", katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Konferansın sonunda Başkan Tiryaki'ye katılımlarından dolayı bir de plaket takdim edildi. Birlik Vakfı Ankara Şubesi Başkanı Muhittin Bal, "Başkan Veysel Tiryaki gönlünü Altındağlıların önüne sermiş bir başkan. Altındağ'ın gönlü çok güzel bir başkanı var. Çok değerli hizmetleri var. Kendisini tebrik ediyoruz" dedi.

Bal, Başkan Tiryaki'ye katılımından dolayı da teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tiryaki Birlik Vakfı'nda Altındağ'ı Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement