Başkan Sözlü: "Dışarıdan Gelen Saldırılar Hepimize Yapılmış Sayılır" - Son Dakika
Politika

Başkan Sözlü: "Dışarıdan Gelen Saldırılar Hepimize Yapılmış Sayılır"

Başkan Sözlü: "Dışarıdan Gelen Saldırılar Hepimize Yapılmış Sayılır"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, teröre karşı millet olarak net bir duruş gösterilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Dışarıdan gelen saldırılar hepimize yapılmış sayılır. Bu konuda siyasi davranmak gibi bir duruşumuz olamaz” dedi.

13.01.2016 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, teröre karşı millet olarak net bir duruş gösterilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Dışarıdan gelen saldırılar hepimize yapılmış sayılır. Bu konuda siyasi davranmak gibi bir duruşumuz olamaz" dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin ocak ayı üçüncü toplantısı Sözlü'nün başkanlığında yapıldı.

Gündem maddelerinin oylanmasından önce konuşan Başkan Sözlü, İstanbul Sultanahmet'teki 10 kişinin öldüğü ve 15 kişinin yaralandığı IŞİD saldırısı hakkında konuştu.

Teröre karşı millet olarak net bir duruş gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Sözlü, "Dışarıdan gelen saldırılar hepimize yapılmış sayılır. O konuda devletimizin ve milletimizin tek vücut olduğunu düşünüyorum. Bu konuda siyasi davranmak gibi bir duruşumuz olamaz. Desteğimiz orada siyasi bir şerhimiz, tereddüdümüz olmadan mücadeleden yanadır. Bunun bu şekilde bilinmesi lazım. Terörle mücadele kolektif bir ruhla millet tarafından aşılır. Bu konuda birbirimize anlatamadığımız eksik şeyler varsa onları da iyi anlatmak ve iyi izah etmek durumundayız ama birilerinin işine gelecek şekilde tereddüt sergilemek Türkiye Cumhuriyeti'ne zafiyet yaşatır. Bunun da böyle olması ve böyle anlaşılması gerektiğine yürekten inanıyorum. Bu, siyaset ötesi milli refleks olarak değerlendirilmeli ve Allah'ın izniyle bunu da başaracağız. Bu millet birçok badireyi atlatmıştır" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Başkan Sözlü: 'Dışarıdan Gelen Saldırılar Hepimize Yapılmış Sayılır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement