Başkan Şaşmaz Okul İnşaatını Gezdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Şaşmaz Okul İnşaatını Gezdi

Başkan Şaşmaz Okul İnşaatını Gezdi

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz İl Genel Meclis Üyesi olduğu dönemde ihalesi yapılan ve 2 Temmuz 2014’te yer teslimi yapıldıktan sonra inşaatına başlanan Atakent Ortaokulu ek binasının inşaatında incelemelerde bulundu.

07.10.2014 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz İl Genel Meclis Üyesi olduğu dönemde ihalesi yapılan ve 2 Temmuz 2014'te yer teslimi yapıldıktan sonra inşaatına başlanan Atakent Ortaokulu ek binasının inşaatında incelemelerde bulundu.

İnşaatta çalışan işçilerden bilgi alan Başkan Muhammet Şaşmaz, "İl Genel Meclis Üyesi olduğum dönemde 29 Kasım 2013 yılında ihalesi yapılan ve 2 Temmuz'da yer teslimi yapılan Atakent Ortaokulu Ek Binası'nın inşaatı ile yakından ilgileneceğiz. Bu okulun tamamlanması Dalaman için çok önemli. Burası tamamlandığında 16 derslikli ve zemin katı spor kompleksi olan bir binaya kavuşmuş olacağız. Aynı zamanda Atatürk Ortaokulu da bu binaya taşınacak. Böylelikle Atatürk İlkokulu'nu üniversiteye devrini sağlamış olacağız. 4 yıllık açılan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Dalaman Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Bölümü'nün bina ihtiyacını sağlamış olacağız. Daha fazla Üniversite öğrencisi Dalaman'da eğitim alma şansı yakalayacak. Buda Dalaman'ın gelişmesi ve ekonomik anlamda canlanmasına katkı sağlayacak. Bina tamamlanana kadar biz buranın takipçisi olacağız. İnşallah kısa sürede inşaat tamamlanır" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Şaşmaz Okul İnşaatını Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement