Başkan Özkan, Belediyenin Çalışmalarını Yerinde İnceledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Özkan, Belediyenin Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Başkan Özkan, Belediyenin Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Yeniköy ve Malkara’da gerçekleştirilen belediye çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu.

03.07.2015 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Yeniköy ve Malkara'da gerçekleştirilen belediye çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu. Başkan Özkan, yıllardır kanayan yara haline gelen sorunları kökünden halletmeye başladıklarını ve bu çalışmaların katlanarak süreceğini duyurdu.

Başkan Ali Özkan'ın ilk durağı Yeniköy ve Malkara'yı birbirine bağlayan yürüyüş ve bisiklet yolu oldu. Karacabey Belediyesi ekiplerince çalışmaları sürdürülen parke taş yolun bir hafta içinde tamamlanacağını kaydeden Özkan, bu yolun ışıklandırmasının da yine belediye ekiplerince kısa zamanda gerçekleştirileceğini ve vatandaşların 24 saat bu yolu güvenle kullanabileceğini kaydetti.

Başkan Özkan, "Yeniköy ve Malkara'yı birbirine bağlayan ve uzun yıllardır bakım ve onarım çalışması yapılan asfalt ile ilgili bu yıl ilk defa çalışmalara başlandı. Yeniköy'e yaptığı ziyaretler kapsamında asfalt çalışmalarına da uğrayan Başkan Özkan tamamlanan yolun tüm sürücüleri rahatlattığını belirterek "Bu sorun yıllardır vardır ama kimse ilgilenmiyordu. Neyse ki yaptığımız girişimler sonucu yolu yeniden baştan sona asfaltlayarak dümdüz yaptık" dedi.

Başkan Özkan'ın Yeniköy ziyaretleri Malkara'da kıyı erozyonu sonrası yolun tamamını yok eden ve evleri tehdit eden bölgeyle ilgili yapılan önleme ve düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Ankara'da bakanlık tarafından kıyı hareketleri belirli bir süre izlenerek denizin gel-git seviyesinin belirleneceği ve bunun sonucunda yapılacak planlama ile ortaya çıkan yol haritasını izleyeceklerini kaydetti. Bu süre zarfında ise meydana gelen hasarları ortadan kaldırmaya çalıştıklarını sözlerine ekleyen Özkan, "Tatilcilere bu doğal gelişimin sonucunu yansıtmamak için elimizden geleni yaptık ve en nihayetinde sorunlu olan bölgelerdeki yol ve kaldırım çalışmalarını tamamladık" dedi.

Başkan Özkan'ın Yeniköy'deki son durağı Özkan çevre düzenlemeleri, ilave piknik masaları ve tamirat işlemleri biten piknik alanı oldu. Burada da biten çalışmaları çevre esnafı ve vatandaşların yorumlarını aldı. İcraatları birlikte değerlendirdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özkan, Belediyenin Çalışmalarını Yerinde İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement