Başkan Özkan Belediye Birimlerini Denetledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Özkan Belediye Birimlerini Denetledi

Başkan Özkan Belediye Birimlerini Denetledi

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Park-Bahçeler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Sahipsiz Hayvan Barınağı birimlerini inceledi.

22.07.2015 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Park-Bahçeler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Sahipsiz Hayvan Barınağı birimlerini inceledi.

Başkan Ali Özkan'ın ilk durağı Atatürk Kültür Parkı oldu. Park içerisinde inşaatı tamamlanan mescidin vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığı ifade eden Özkan, Büyükşehir'e bağlı Burfaş tarafından yapımı devam eden sosyal tesis hakkında da bilgi verdi. İnşaat çalışmalarının 20 günlük bir süre zarfında tamamlanacağını müjdeleyen Özkan, işletmenin bir ay içerisinde faaliyete geçeceğini duyurdu. Yine aynı işletme tarafından gölet içerisinde faaliyet gösterecek su bisikletlerinin iskele ve malzemelerinin tamamlandığını ifade eden Başkan Özkan, Kültür Park içerisindeki kamelyalardaki çürüyen ahşapların da belediye ekiplerince onarıldığını söyledi.

Özkan, Park-Bahçeler Müdürü Hidayet Ay'dan da bilgi aldı. Büyükşehir tarafından ilçe girişine ve hastane kavşağına maket saksı ve çiçeklendirme yapılacağının ve ilçenin vitrini olan orta refüjlerin bu anlamda daha modern bir görünüme kavuşacağından bahseden Özkan, Sanayi Kavşağı'ndan ilk etapta Nestle'ye ve ardından Uluabat'a kadar devam eden orta refüjde yeni çalışmalarla ilçemizin en işlek geçişini dikkat çekici hale getireceğiz. İstanbul- İzmir güzergahındaki bu özel durumumuzu tanıtımda en iyi şekilde değerlendireceğiz" şeklinde konuştu.

Özkan, park bahçelerin ardından Gazi Mahallesi 92. Sokak'ta mahalle halkının istekleri doğrultusunda yapılan kamulaştırma ile belediye tarafından parka dönüştürülen arsada süren inşaatı denetledi. Park-bahçeler ekiplerinin çalışmalarının sürdüğünü açıklayan Başkan Özkan mahalle sakinleri için modern bir parkı burada inşa edeceklerini ifade etti.

Başkan Özkan, belediyeye ait sahipsiz hayvan barınağını da inceledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özkan Belediye Birimlerini Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement