Başkan Özhaseki İldemliler ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Özhaseki İldemliler ile Buluştu

Başkan Özhaseki İldemliler ile Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin her gün bir mahalle veya ilçede geleneksel Ramazan akşamlarını yaşattığı kültür-sanat etkinlikleri İldem'de devam etti.

08.07.2014 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin her gün bir mahalle veya ilçede geleneksel Ramazan akşamlarını yaşattığı kültür-sanat etkinlikleri İldem'de devam etti. Program sırasında sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, İldem halkı ile birlikte Ramazan etkinliklerini izledi.

Büyükşehir Belediyesi'nin her gün bir mahalle veya ilçede gerçekleştirdiği ve binlerce insanın bir araya gelerek Ramazan'ı yaşadığı etkinlikler İldem'de devam etti. Mehter Takımı'nın konseri ile başlayan etkinlikler Karagöz ve Hacivat'la devam etti. Karagözle Hacivat'ın tatlı atışmalarının ardından semazenler eşliğinde tasavvuf musikisinden örnekler sunuldu. Bu sırada Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki İldem'deki etkinlik alanına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Özhaseki, etkinlikleri izleyen İldem halkının alkışları ile karşılandı. Özhaseki, sahneye çıkan sihirbazın gösterilerini vatandaşlarla birlikte izledi. Gösteriler sırasında engelli bir gencin Başkan Özhaseki'ye gösterdiği ilgi ve sevgi görülmeye değerdi. Engelli genç, Başkan Özhaseki'nin yanına geldi ve uzun uzun sarıldı.

Ramazan etkinliklerinin sona ermesinden sonra programı izleyen vatandaşlar Başkan Özhaseki'nin yanına gelerek Büyükşehir Belediyesi'nin farklı bir Ramazan akşamı yaşatmasından dolayı teşekkür etti. Başkan Özhaseki kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da kırmadı ve bol bol fotoğraf çektirdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özhaseki İldemliler ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement