Başkan Özhaseki'den "Teşekkür" Kokteyli - Son Dakika
Yerel

Başkan Özhaseki'den "Teşekkür" Kokteyli

Başkan Özhaseki\'den "Teşekkür" Kokteyli

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, tebrik ziyaretine gelmek isteyenler için bir kokteyl verdi.

21.04.2014 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, tebrik ziyaretine gelmek isteyenler için bir kokteyl verdi. Büyükşehir Belediyesi girişinde düzenlenen ve büyük ilgi gösterilen kokteylde davetlilerle tek tek ilgilenen Başkan Özhaseki, "Hayırlı olsun dileklerini ileten tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Büyükşehir Belediyesi giriş salonunda verilen kokteyle, iş adamları, dernek, vakıf, sendika ve spor kulübü başkan ve yöneticileri, muhtarlar ile basın mensupları katıldı. Başkan Özhaseki, kokteyle katılan davetlilerle tek tek merhabalaştı ve ilgileri için teşekkür etti. Davetlilerle gruplar halinde sohbet eden ve hatıra fotoğrafları çektiren Başkan Özhaseki, basın mensupları ile birlikte selfie pozu da verdi.

Başkan Özhaseki, yaptığı kısa açıklamada, verilen kokteylle tebrik ziyaretlerinden dolayı oluşan zaman israfının önüne geçmiş olduklarını söyledi. Başkan Özhaseki, "Hayırlı olsun dileklerini ileten tüm hemşehrilerime teşekkür ederim" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi'ndeki kokteyl sırasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Özhaseki, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kayseri'ye yapmak istediği teşekkür ziyaretinin 27 Nisan Pazar günü gerçekleşeceğini söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın Anadolu Harikalar Diyarı'nda toplu açılış törenine katılacağını vurgulayan Başkan Özhaseki, "Harikalar Diyarı'nın açılışını daha önce yapamamıştık. Ayrıca 20 yerde daha açılışını yapamadığımız hizmetlerimiz var. Toplu açılış töreniyle bu hizmetlerimizin açılışını ve mitingimizi beraber yapacağız. Ayrıca bu yıl 1 milyon ağaç kampanyamız var. Kampanya dahilinde fidan dağıtımı da yapılacak" dedi. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Özhaseki'den 'Teşekkür' Kokteyli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement