Başkan Osman Sargın Yaralı Kurda Yem Verdi - Son Dakika
Güncel

Başkan Osman Sargın Yaralı Kurda Yem Verdi

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yem verdi. İznik ve çevresinde yoğun kış şartları yüzünden aç kalan kurtlar Kaynarca mahallesine indi.

08.01.2015 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İznik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Park ve Bahçe İşleri tarafında yapılan operasyonla yakalanan kurt şehir merkezine getirildi. Kaynarca Mahalle Muhtarı Ali Ayan yaptığı açıklama da"Mahalle sakinlerinden Fahri Yılmaz mahallede kurt olduğunu bana bildirdi. Bende İznik Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne konu hakkında bilgi verdim. Zabıta ekipleri gelerek operasyon gerçekleştirip kurdu alıp götürdüler" dedi.

Operasyonla yakalanan kurt hakkında açıklama yapan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın"Kış şartlarının yoğunluğu nedeni ile aç kalan kurtlar Kaynarca mahallemize indi. Açlıktan iyice halsizleşen ve yaralı olan kurdu yol kenarında pusmuş halde ekiplerimiz buldu. Çok şükür mahallemize herhangi bir saldırıda bulunmamışlar. Bizler de yakalanan kurdu Bursa Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne gönderdik. Hayvan Rehabilitasyon Merkezinde bir hafta bakımı yapıldıktan sonra yenide doğaya salınacak "dedi.

Ekipler tarafında şehir merkezine getirilen yaralı kurt halk tarafında ilgi görürken, teslim edilmek üzere Bursa Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü Hayvan Rehabilitasyon merkezine götürüldü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Osman Sargın Yaralı Kurda Yem Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement