Başkan Necmi Kadıoğlu: "Senin Dilini Konuşmayı da Biliriz" - Son Dakika
Güncel

Başkan Necmi Kadıoğlu: "Senin Dilini Konuşmayı da Biliriz"

Başkan Necmi Kadıoğlu: "Senin Dilini Konuşmayı da Biliriz"

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, yapımı tamamlanan kapalı pazar ve otopark yerinin açılışını gerçekleştirdi.

09.02.2014 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, yapımı tamamlanan kapalı pazar ve otopark yerinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta isim vermeden CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Gürbüz Çapan'ı eleştiren Kadıoğlu, "Geçmiş olsun kardeşim senden korkan yok. Bu millet Allah'tan korkar. Senden kim korkar. Rahat durursan rahat muamele görürsün durmazsan görmezsin. Hangi dilden anlıyorsan onu konuşacağız. Biz senin dilini iyi biliyoruz. O dili konuşmayı da iyi biliriz" dedi.

Esenyurt Belediyesi tarafından İstiklal Mahallesi'nde yapımı tamamlanan kapalı pazar ve otoparkın açılış törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve çok sayıda Esenyurtlu vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Başkan Kadıoğlu isim vermeden CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Gürbüz Çapan'ı eleştirdi. Kadıoğlu, "Gece yarıları eski, bildik terörist eylemleri bilinen şahıs tarafından başladı. Pankartları yazıyorlar çiziyorlar. Oralara buralara yazılmaya başlandı. Tek bildikleri bu. Meslekleri bu. Şu ülkede şu beldede dikili ağaçları yok. Şu benim eserim diyecek bir eserleri yok. Ancak 'milleti korkutarak bir şey yapabilir miyim' diyorlar. Geçmiş olsun kardeşim senden korkan yok. Bu millet Allah'tan korkar. Senden kim korkar. Rahat durursan rahat muamele görürsün durmazsan görmezsin. Hangi dilden anlıyorsan onu konuşacağız. Biz senin dilini iyi biliyoruz. O dili konuşmayı da iyi biliriz. O bakımdan rahat dur. Git ne halin varsa gör. Bizi bırak, bu halkı bırak, düş yakalarından. Bu insanlar kendi yaşamlarını ona göre sürdürsünler. Nasıl bir sülük anlayıştır ya. Bunu çözeceğiz hiç merak etmeyin. Öyle bağırmayla çağırmayla bu işler olmaz. Bak hizmet burada" dedi.

Eski tip pazar anlayışını ortadan kaldırdıklarına dikkat çeken Kadıoğlu, "Böyle pazarları yapmaya devam ediyoruz. Yapılacak en az üç pazarımız var. İleride bunu daha iyi anlayacaksınız. Burasını kompleks haline getirdik. Burada 4 minareli camimiz olacak. Altında çocuklarımızın kuran eğitimi görecekleri külliyemiz. Köşede imam hatip lisesini açtık ama geçici. Karşıdaki arsalardan bir tanesini imam hatip lisesine çevirecek burayı da oraya taşıyacağız. Eski Kıraç köyümüzü değiştirecek projemizi hazırlıyoruz. Buradaki gecekondular kalkacak. Burası modern hale gelecek" şeklinde konuştu.

Başkan Kadıoğlu, yaptığı konuşmanın ardından Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ile birlikte kurdele keserek kapalı pazar ve otopark açılışını gerçekleştirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Necmi Kadıoğlu: 'Senin Dilini Konuşmayı da Biliriz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bagaja saklanan göçmenlerin yakaya ele verdiği anlar kamerada
    18:31 Bagaja saklanan göçmenlerin yakaya ele verdiği anlar kamerada

    Hatay'da polis ekiplerinin çalışmaları kapsamında 25 göçmen yakalandı. Aracın bagaj kısmına saklanan 2 şahsın yakalanma anıysa kameraya yansıdı. Hatay'da göçmen kaçakçılığıyla mücadeleye karşı çalışmalar aralıksız sürüyor.

  • İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu: Bilecik'in sorunlarını çözeceğiz
    18:31 İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu: Bilecik'in sorunlarını çözeceğiz

    İYİ Parti Medya İlişkileri Başkanı ve Parti Sözcüsü Ankara Milletvekilli Kürşad Zorlu, Bilecik'in önemli sorunları olduğunu söyleyerek, belediye yönetiminde huzur ve kardeşliği sağlayacaklarını belirtti.

  • Sosyal medyadaki 'para sayma' görüntülerine ilişkin iş adamı Köksal'ın ifadesi ortaya çıktı
    18:31 Sosyal medyadaki 'para sayma' görüntülerine ilişkin iş adamı Köksal'ın ifadesi ortaya çıktı

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturma çerçevesinde iş adamı Hüseyin Köksal'ın savcılığa verdiği ifadesi ortaya çıktı. Köksal ifadesinde, para görüntüleriyle ilgisinin olmadığını ve kampanyaya bağışta bulunmadığını belirtti.

  • Samsun'da Trafik Bilgilendirme Faaliyetleri Gerçekleştirildi
    18:29 Samsun'da Trafik Bilgilendirme Faaliyetleri Gerçekleştirildi

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik kazalarının önlenmesi ve yaya önceliği bilincinin artırılması amacıyla il merkezinde bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. 204 araç sürücüsü ve 281 yayaya el broşürleri dağıtılarak trafik kuralları ve yayalara öncelik tanınması konusunda bilgilendirme yapıldı. Yaya ve sürücülerin bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinin yıl boyunca devam edeceği belirtildi.


Advertisement