Başkan Kurt'un Mahalle Sakinleriyle Buluşması - Son Dakika
Yerel

Başkan Kurt'un Mahalle Sakinleriyle Buluşması

Başkan Kurt\'un Mahalle Sakinleriyle Buluşması

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt Gökmeydan Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

21.09.2014 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt Gökmeydan Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Mahalle Muhtarı Nizamettin Ertaş'ın da yer aldığı ziyarette Başkan Kurt'a mahallenin sorunlarını ve bölge halkının beklentilerini aktaran vatandaşlar; "Gökmaydan'ın gelişmesini istiyoruz" dediler.

Gökmeydan Mahallesinde bugüne kadar kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmediğine dikkat çeken vatandaşlar, yeni dönemde mahallenin imardan ulaşıma, üst yapıdan rekreasyon alanlarına kadar bir çok alanda gelişmesini ve güzelleşmesini beklediklerini ifade ettiler.

Odunpazarı Belediyesi Meclis salonunda gerçekleşen toplantıda mahalle sakinlerine Gökmeydan için hazırlanan projeleri anlatan Başkan Kurt, yeni dönemde tüm mahallelerin eşit hizmet alacağını kaydetti.

Mahalle sakinlerinden gelen soruları da yanıtlayan Başkan Kurt, "Kamuoyunda yanlış algılamalar var. Herkes Emek'in 71 Evlerin daha çok hizmet aldığını sanıyor. Bu büyük bir yanılgı. Odunpazarı'nın 43 mahallesi bugüne kadar yeterli hizmeti görmemiş. Büyük harcamalar yapılmış fakat yapılan her hizmet eksik ya da yanlış uygulanmış. Bu eksikliklerin hepsini yakından biliyoruz. Akıllı ve planlı bütçelerle bu eksikliklerin hepsini gidereceğiz. 43 mahallemize eşit ve aynı kalitede hizmet sunacağız" dedi.

"GÖKMEYDAN'I CANLANDIRACAĞIZ"

Gökmeydan mahallesinin yepyeni bir soluğa ihtiyacı olduğunu kaydeden Başkan Kurt, şöyle devam etti:

"Hep birlikte Gökmeydan'ı canlandıracağız, geliştireceğiz. Sizlerin beklentileri doğrultusunda hareket edecek, sizler için en iyi hizmeti üreteceğiz." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kurt'un Mahalle Sakinleriyle Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement