Başkan Küçükler, Tekman'a Çıkarma Yaptı - Son Dakika
Yerel

Başkan Küçükler, Tekman'a Çıkarma Yaptı

Başkan Küçükler, Tekman\'a Çıkarma Yaptı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, Tekman ilçesine çıkarma yaparak AK Parti Tekman Belediye Başkan Adayı Müfit Bingöl ile birlikte ilçedeki köyleri gezdi.

14.03.2014 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, Tekman ilçesine çıkarma yaparak AK Parti Tekman Belediye Başkan Adayı Müfit Bingöl ile birlikte ilçedeki köyleri gezdi. Küçükler, ilçenin aşiret liderleri, kanaat önderleri ve vatandaşlarla bir araya gelerek partisine oy istedi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, partisinin Tekman adayına destek vermek amacıyla Tekman'da seçim çalışması yaptı. Mescitli, Taşkesen, Düzyurt, Katranlı, Akpınar, Yeşilören ve Çevirme köylerinde ev toplantıları yapan Başkan Küçükler, AK Parti Tekman Belediye Başkan Adayı Müfit Bingöl ile birlikte bölgenin aşiret liderleri ve kanaat önderleriyle görüştü, vatandaşlara 30 Mart seçimlerinin önemini anlattı. Gittiği her köyde yoğun ilgi gören Başkan Küçükler'in seçim gezisine AK Parti Eski Erzurum Milletvekili Saadettin Aydın, AK Parti Erzurum İl Başkan Yardımcısı Muhammed Arslan ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Faruk Yıldırım da katıldı. Küçükler, ilçe gezisinde Mescitli Köyü'nde Hakk'ın rahmetine kavuşan Hacı Selahattin Dayı'nın eşi Nigar Dayı ile Çevirme Köyü'nde yaşamını yitiren Sertif Özer'in yengesi Antika Özer'in taziye evlerine giderek merhumelere Allah'tan rahmet diledi. Gezi esnasında görüşlerini belirten Akpınar Köyü Muhtarı Sabri Öztürk, Küçükler'e ilçe ziyaretinden ötürü şükranlarını sundu.

"30 MART'TA AK PARTİ KAZANACAK, TÜRKİYE KAZANACAK"

Başkan Ahmet Küçükler, seçim öncesi bir takım çevrelerin AK Parti'ye karşı nifak oyunları planladığını, bunlara asla fırsat verilmemesi gerektiğini söyledi. Tekman'da ev toplantıları yapan Küçükler, ilçelerin ve Büyükşehir'in AK Parti'den seçilmesi gerektiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Büyükşehir Yasası ile birlikte Büyükşehir hizmet olarak bu bölgelerden sorumlu olacak. Büyükşehir Belediyesi bu bölgelere çok fazla hizmet yapacak. Büyükşehir ile ilçelerimiz aynı partiden olursa buralara daha rahat ve daha çok hizmet gelir. Müfit Bingöl kardeşimiz partimizin Tekman adayıdır.Büyükşehir adayımız Mehmet Sekmen Beyefendi inşallah seçimi kazanarak güzel şehrimize hizmet edecektir. Hem ilçemiz hem de Büyükşehir, AK Parti'den olursa Erzurum ve ilçelerimiz çok büyük hizmet alır. Türkiye çapında bir çok oyun oynanıyor. Buna çok dikkat etmemiz lazım. İktidarımız süresince insanlar arasında Kürt, Türk, Alevi, Sünni gibi bir ayrıma asla gidilmedi. Hepimiz kardeşiz. Elhemdülillah Müslüman'ız. Hepimiz dinimizi diyanetimizi biliyoruz. Kardeşlik arasında kötülük ve problemler olmasın. Allah'a çok şükür bir yıldır terör belası ortadan kalktı. Nasıl terör olur, nasıl sıkıntı olur bu süreçte hain planlar yapılıyor. Bu planlara fırsat vermeyelim. 30 Mart'ta AK Parti'miz güçlü bir şekilde seçimden zaferle ayrılacaktır. 30 Mart'ta AK Parti kazanacak, Türkiye kazanacak."

"NİFAK OYUNLARINA ASLA İZİN VERMEMİZ LAZIM"

Küçükler, AK Parti'ye yönelik oyunlara asla fırsat verilmemesi gerektiğini anımsatarak, istikrar ve güven için "Yine, yeniden AK Parti'ye oy verelim" dedi. Küçükler, şöyle devam etti: "Birlik ve beraberliğimize nifak sokanlara asla fırsat vermemek lazım. Biz hepimiz kardeşiz. Bu ülke hepimizin. Bizim ırk ve cinsiyetle hesabımız yoktur. Tek derdimiz hizmettir, kalkınmadır. Bu seçim yerel seçim mantığından çıkmıştır, bu seçim genel seçim havasına bürünmüştür. Bu süreçte oyunlara asla gelmeyin. İstikrar ve düzenin devamı için AK Parti'mize daha çok destek vermemiz lazım. Nifak oyunlarına asla izin vermemiz lazım." Tekman'ın köylerinde Büyükşehir Yasası'nı da anlatan Küçükler, mahalli idareler seçimi sonrası ilçelere güzel hizmetlerin ve önemli yatırımların yapılacağını sözlerine ekledi. Her gittiği köyde sevgi seliyle karşılanan Küçükler'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Tekman Belediyesi Başkan Adayı Bingöl, Başkan ve beraberindekilere teşekkür etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Küçükler, Tekman'a Çıkarma Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement