Başkan Kocadon Eğitimin Önemine Dikkat Çekti - Son Dakika
Yerel

Başkan Kocadon Eğitimin Önemine Dikkat Çekti

Başkan Kocadon Eğitimin Önemine Dikkat Çekti

Bodrum Belediyesi Birim Müdürleri ve Birim Sorumluları için verilen hizmet içi eğitim seminerine ziyarette bulunan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, eğitimin önemine vurgu yaparak; “Günümüzde insanın kendisini her geçen gün yenilemesi gerekiyor” dedi.

18.05.2015 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Belediyesi Birim Müdürleri ve Birim Sorumluları için verilen hizmet içi eğitim seminerine ziyarette bulunan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, eğitimin önemine vurgu yaparak; "Günümüzde insanın kendisini her geçen gün yenilemesi gerekiyor" dedi.

Bodrum Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün organizasyonuyla Okan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali İlker Gümüşeli tarafından "Etkili Yöneticilik" semineri verildi. Bodrum Belediyesi Birim Müdürleri ve Birim Sorumlularına yönelik olarak düzenlenen seminer, Bodrum'un Ortakent Yahşi Mahallesi'nde yer alan Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleşti.

Düzenlenen bu eğitim seminerinin, aslında eğitimden öte bir sohbet toplantısı niteliğinde olduğunu ifade eden Prof. Dr. Ali İlker Gümüşeli'nin yöneticilik, liderlik ve yönetici liderlik konularından bahsettiği seminerde ayrıca etkili iletişimin önemine değinildi.

BAŞKAN KOCADON: "İNSANIN KENDİSİNİ SÜREKLİ YENİLEMESİ LAZIM"

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise seminerin ortalarına doğru uğradığı toplantı salonunda eğitime katılan personelini selamlayarak, Prof. Dr. Okan İlker Gümüşeli'ye de teşekkür etti. Eğitimin çok önemli olduğunu ve eğitimin yaşının olmadığını belirten Başkan Kocadon, "Küçük yaşlarda verilen eğitimler elbette çok önemli ancak öyle bir zamanda yaşıyoruz ki; değişim süreci artık eskisinden çok daha hızlı. Eski bilgilerle yaşamak olanaksızlaşıyor ve her geçen gün insanın kendisini yenilemesi gerekiyor; gerek kitap okuyarak gerek eğitimlere katılarak ve farklı farklı insanların deneyimlerini dinleyerek ki, daha da önemlisi; inançla ve mücadeleci bir ruhla yaşayarak. Biz yetişkinlerin, günümüz şartlarına uyum sağlayabilmesi için değişim sürecini çok iyi bir şekilde anlayabilmesi gerekiyor" dedi.

Cumartesi günü öğle saatlerinde başlayan, yaklaşık 3 saat süren seminerde, etkili iletişim kurmanın önemi ve lider yöneticilik konu başlıkları altında çeşitli paylaşımlarda bulunuldu.

Öte yandan, aynı gün sabah saatlerinde ise Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli için, yine Prof. Dr. Ali İlker Gümüşeli tarafından hazırlanan "Anlaşmazlıkların Etkili Yönetimi" konulu eğitim programı düzenlendi.

Eğitimlere katılan birim müdürlerine, birim sorumlularına ve zabıta personeline eğitim sonrasında katılım sertifikası verildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kocadon Eğitimin Önemine Dikkat Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement