Başkan Karataş,Meclis Üyelerine Yemek Verdi - Son Dakika
Sosyal Medya

Başkan Karataş,Meclis Üyelerine Yemek Verdi

Başkan Karataş,Meclis Üyelerine Yemek Verdi

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş,ilk toplantısını gerçekleştiren Belediye Meclisi'nin tüm üyeleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

13.04.2014 01:30  Güncelleme: 01:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk toplantısı 12 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilen Osmancık Belediye Meclisi'nin tüm üyeleri, akşam yemeğinde bir araya geldiler.

İlçeyi 2019 yılına kadar yönetecek olan Belediye Meclis Üyelerini, ilk toplantının ardından Osmancık Arafat tepesindeki Osmanlı Konağı' nda konuk eden Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, bu davranışı ile Osmancık ilçesi'ne en güzel hizmetin verilebilmesi adına bir bütünlük oluşturulması gerektiğine dikkat çekti.

Meclisin ilk toplantısı sonrasında gerçekleştirilen akşam yemeğine Besim Özüdoğru, İzzet Karakaş, Tayfur Karaağaç , Oğuz Mete Okutan , Turgay Şanal, Necmettin Tatar, Kadir Delibaş, Dursun Barışmaz, Özgür Şahin , Ertan Yaşar, Mahmut Özhan Arslan, Hüseyin Cebeci ve Şeref Keskin katıldı.

Yemekte Osmancık'a yapılacak hizmetler ile ilgili olarak bir açıklama yapan Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş şunları söyledi.

"30 Mart Yerel İdareler Seçimleri ile göreve gelen 15 Belediye Meclis Üyesi arkadaşımıza en derin duygularımla başarılar diliyorum. Biz Osmancık'a ve bu memlekette yaşayan her vatandaşımıza hiçbir ayrımcılık yapmadan en iyi hizmeti getirebilme azmi ve hedefi ile göreve talip olduk. Tüm meclis üyesi arkadaşlarımın da aynı duygu ve düşünceleri samimiyetle paylaştıklarına inanıyorum. Bu meclis ilk toplantısını gerçekleştirdi ve hizmet yarışında Osmancık'a bir şeyler yapabilme yolunda yola çıktı.

5 yıl sürecek bu birlikteliğimizin hem bizler hem de ilçemiz halkı için güzel bir başlangıç olmasını dilediğimiz bu özel günün güzel bir hatıraya sahip olması için akşam yemeğinde bir araya geldik. Bu yemekte de tüm arkadaşlarımla samimi duygularımı paylaşma fırsatını buldum. Yeni meclisin Osmancık ilçesi'nin menfaatine olan çok sayıda çalışma ve hizmete imza atacağına yürekten inanıyorum. Bu düşüncelerimle birlikte bir kez daha her iki parti grubunda görev yapacak meclis üyeleri ve belediyemizde çalışan tüm mesai arkadaşlarıma üstün başarılar, saygıdeğer vatandaşlarımıza da huzurlu bir gelecek diliyorum."dedi.

Karataş, konuşmalarını sürdürürken yapılacak hizmetlerin aciliyet sırasına göre ele alınacağını kaydederek, projelerini uygulamak için birçok yerde incelemelerde bulunduğunu ifade etti. Bu Belediye meclisinin samimiyetine güvendiğinin altını çizen Karataş Osmancık'ı bir örnek şehir yapmak için bu yönde çalışmalara başladığını belirtti.

İşlerinin hiçte kolay olmadığını savunan Karataş, eski yıllarda yapılan eski imar planı ile bir yere varılamayacağına işaret ederek Osmancık ilçesi'nin yerleşim alanının çok geniş olduğuna dikkat çekti. Bunun da Belediyenin vatandaşın ayağına sağlıklı bir şekilde en iyi hizmeti götürmesinin zor olduğunu belirtti. Bu zorlukları meclis üyelerimizle el ele vererek çözeceklerine inandığını kaydeden Karataş Osmancık'ı 5 ana bölgeye ayırdığını her bölgenin ayrı ayrı sorumluları olduğunu ifade etti.

Karataş, ilk hamle ve icraatları ile beklenenden çok iş yapacağının sinyallerini verdi. 2 kişinin yapacağı işe 5-6 kişi görevlendirmenin israf olacağının altını çizerek, iyi bir organize ile hem işlerin hızlı yürüyeceğini ve çabuk bitirileceğini savundu. Seçim çalışmaları sırasında vaat ettiği projelerinin bir bir uygulanacağına değinen Karataş yemeğe iştirak eden meclis üyelerine tek tek teşekkür etti.





Kaynak: Temsilci

Son Dakika Sosyal Medya Başkan Karataş,Meclis Üyelerine Yemek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement