Karataş: Dünya'nın Gözü Bu Seçimde - Son Dakika
Politika

Karataş: Dünya'nın Gözü Bu Seçimde

Karataş: Dünya\'nın Gözü Bu Seçimde

Başkan Karataş, "Türkiye tarihinde ilk defa halk kendi cumhurbaşkanını seçecek" dedi.

07.08.2014 20:24  Güncelleme: 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili “ Türkiye tarihinde ilk defa halk kendi cumhurbaşkanını seçecek. Böyle önemli bir seçimde herkes mutlaka sandığa gitmeli ve ilk defa Cumhurbaşkanı seçme hakkını kullanmalıdır. Çünkü Türkiye’ye umut bağlayan dünyanın gözü bu seçimdedir” dedi.

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş düzenlenen basın toplantısında Cumhurbaşkanı seçimi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Toplantıya Başkan Karataş’ın yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile köy ve mahalle muhtarları da katıldı.

10 Ağustos’ta yapılacak seçimlerde ilk defa halkın kendi cumhurbaşkanını seçeceğini kaydeden Karataş, böyle tarihi bir seçimde herkesin anayasal seçme hakkını kullanması gerektiğini ifade etti.

İlçe halkına 10 Ağustos’ta mutlaka sandığa gitmeleri çağrısında bulunan Başkan Karataş şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye tarihinde ilk defa millet kendi cumhurbaşkanını seçecek. Bu nedenle 10 Ağustos’ta yapılacak seçimlerde hep birlikte tarihe tanıklık edeceğiz. Böyle önemli bir seçimde anayasal hakkımız olan seçme hakkımızı mutlaka kullanmalıyız. Kendi oyumuzu kullandığımız gibi çevremizdekileri de sandığa gitmeleri yönünde teşvik etmeliyiz. İnanıyoruz ki Türkiye genelinde seçime katılım oranı da bu tarihi seçimde tarihi bir rekora ulaşacak ve millet olarak kendi Cumhurbaşkanını seçme gururunu hep birlikte yaşayacağız.”

BÜTÜN DÜNYANIN GÖZÜ BU SEÇİMDE

Dünya’da zulüm gören bütün ülkelerin Türkiye’deki Cumhurbaşkanlığı seçimine umut bağladığını ifade eden Karataş “Ülkemiz ne yazık ki çok karanlık süreçlerden geçti. Milletimiz sürekli yoksullukla, ekmek kuyruklarıyla mücadele etti. Bu gün çok şükür bu karanlık günler geride kaldı. Artık ülkemizde istikrar var huzur var. Bu gün nihayet milletimiz mutlu. Ancak Filistin’de, Irak’ta, Suriye’de, daha birçok coğrafyanın mazlum halkı huzura hasret. Onların da huzur için umut bağladığı tek bir ülke var; Türkiye, tek bir lider var; Recep Tayyip Erdoğan. Bu nedenle 10 Ağustos’ta yapılacak seçim sadece bizim için değil bütün dünya için önem taşıyor. Türkiye’ye umut bağlayanlar kadar, Türkiye’nin huzurunu istemeyenlerin de gözü bu seçimde olacak. Dolayısı ile tüm Dünyanın gözü bu seçimde olacak. Biz millet olarak 10 Ağustos’ta sandığa giderek tarih yazacağız, Türkiye’nin gücüne güç katarak dünyadaki ağırlığını koruyacağız. Bize umut bağlayanların umudunu da boşa çıkarmayacağız” diye konuştu.










Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika Karataş: Dünya'nın Gözü Bu Seçimde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement