Başkan Karafil'den 1 Mayıs Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Karafil'den 1 Mayıs Mesajı

Başkan Karafil\'den 1 Mayıs Mesajı

Manisa Hizmet-İş Sendika Manisa Şube Başkanı Turan Karafil, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, “Alın teriyle tüm zorluklara göğüs gererek evine ekmek parası götürmeye çalışan vefakar işçilerimizin dayanışma gününü yürekten kutluyorum” dedi.

01.05.2015 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Hizmet-İş Sendika Manisa Şube Başkanı Turan Karafil, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, "Alın teriyle tüm zorluklara göğüs gererek evine ekmek parası götürmeye çalışan vefakar işçilerimizin dayanışma gününü yürekten kutluyorum" dedi.

Hizmet-İş Sendikası Manisa Şube Başkanı Turan Karafil, 1 Mayıs'ın bayram havasında kutlanması gerektiğine dikkat çekti. Karafil, "Daha geniş sendikal hak ve özgürlük talebimiz için buradayız. 12 Eylül ve 28 Şubat başta olmak üzere tüm antidemokratik süreçlerde oluşan mağduriyetlerin giderilmesi için buradayız. Geçmişin acılarını siyasi ve diplomatik menfaatlerine malzeme yapanları kınıyoruz. Ülkemiz üzerine oynanan oyunlara, kaos oluşturma çabalarına, demokrasi dışı yöntemlere, paralel, yatay, dikey bütün darbe girişimlerine karşı olduğumuz için buradayız. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün bütün umutların yeşerdiği bir sayfanın habercisi olması dileğiyle. Günümüz kutlu olsun" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Karafil'den 1 Mayıs Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement