Başkan İnce'ye Üç Köyden Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Başkan İnce'ye Üç Köyden Tam Destek

Başkan İnce\'ye Üç Köyden Tam Destek

Güzelbahçe Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Mustafa İnce, Güzelbahçe'nin üç köyüne çıkarma yaptı, destek istedi.

25.03.2014 11:20  Güncelleme: 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güzelbahçe Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Mustafa İnce, Güzelbahçe'nin üç köyüne çıkarma yaptı, destek istedi.

30 Mart'tan itibaren Güzelbahçe'nin Mahallesi haline getirilen Payamlı, Küçükkaya ve Çamlı köylerine giden Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Özellikle Payamlı'da ilkini geçen yıl gerçekleştirdiği Bardacık Festivali'nin bu yıl Bardacık ve Üzüm Festivali olarak geliştirileceğini kaydeden İnce, "Üreticinin ürünün para etmesi için elimden gelen her şeyi yapacağım. Daha önce İl Özel İdaresi'ne bağlıydı köylerimiz. Yine de elimizden gelen yardımı yapıyorduk. Şimdi Halkımızın daha refah içinde yaşaması için yeni mahalle olan köylerimize hizmeti artıracağız. Çocuklarımız, gençlerimiz ve kadınlarımız için sosyal tesisler açacağız" dedi.

Yeni mahalle olan eski köylerin ulaşım sorununu çözeceklerini, sabah ve akşam olan otobüs seferlerine birde öğlen seferi konulacağını, gerekirse bu köylere belediye olarak ekstradan ring seferleri koyacaklarını söyleyen ince İnce, Payamlı ve Çamlı'ya tıpkı Yaka'daki gibi otantik pazar açacaklarını, üreticilerin ürünlerini satmaları için ortam sağlayacaklarını söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan İnce'ye Üç Köyden Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement