Başkan İnce'nin İlk Ziyaretçisi Muhtarlar - Son Dakika
Yerel

Başkan İnce'nin İlk Ziyaretçisi Muhtarlar

Başkan İnce\'nin İlk Ziyaretçisi Muhtarlar

Güzelbahçe'nin 12 mahalle muhtarı, yeniden belediye başkanlığına seçilen Mustafa İnce'yi ziyaret etti, başarı diledi.

03.04.2014 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güzelbahçe'nin 12 mahalle muhtarı, yeniden belediye başkanlığına seçilen Mustafa İnce'yi ziyaret etti, başarı diledi.

30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde mahallelerinde muhtar seçilen, Erol Cengiz (Yalı), Ersin Ergin (Payamlı), Turgay Çetin (Yelki), Meryem Yılmaz (Kahramandere), Gürcan Gürler (Siteler), Hüseyin Aykurt ( Mustafa Kemal Paşa), Mehmet Çakır (Çamlı), Erdal Tekin (Yaka), Cavit Küçük (Maltepe), Erkut Sevim (Atatürk) Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'yi ziyaret etti. Başkan İnce'ye çalışmalarında başarılar dileyen muhtarlar, "Birlikte daha güzel bir Güzçelbahçe için çaba sarfedeceğiz" dediler.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de demokrasinin mahallelerden başladığını ve muhtarların yerel yönetimlerin ilk basamağı olduğunu belirterek, "Gece gündüz demeden beni istideğiniz zaman arayabilirsiniz, ne zaman isterseniz makamıma gelebilirsiniz. Kapım her zaman açık. Mahallelerinizin sorunlarını hep birlikte çözeceğiz. En küçük bir sorun olduğu zaman hemen bana bildirin ve derhal çözüm yolu bulalım. Yeni dönemde, yeni projelerimizle daha güzel bir Güzelbahçe'yi inşa edeceğiz. Ben de sizlere başarılar diliyorum" diye konuştu.

Bu arada muhtarlar içinde Güzelbahçe'nin ilk bayan muhtar ünvanını alan Meryem Yılmaz ile 7. dönem muhtar seçilen Erol Cengiz, mevkidaşlarından ve başkan İnce'den büyük ilgi gördü.

Öte yandan, gün boyunca çok sayıda vatandaş ve çeşitli STK temsilcileri de ziyaret ederek Başkan İnce'yi tebrik etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan İnce'nin İlk Ziyaretçisi Muhtarlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement