Başkan Güvenç: Türkiye İle Bu Coğrafyada İşler İyi Olacak - Son Dakika
Yerel

Başkan Güvenç: Türkiye İle Bu Coğrafyada İşler İyi Olacak

Başkan Güvenç: Türkiye İle Bu Coğrafyada İşler İyi Olacak

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, "Türkiye dik durdukça bu coğrafyada işler iyi olacak. Bölgenin kaderi değişecek" dedi.

07.07.2014 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Irak'ın Musul kentinde 23 gün alıkonulduktan sonra Şanlıurfa'ya dönen tır Şoförlerinden Vehbi Demir'in Ailesi tarafından verilen iftar yemeğine katıldı.

Tır şoförlerinden Şanlıurfalı Vehbi Demir, yaşadığı Yeşiltepe Mahallesi'nde verdiği iftar yemeğine Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, İl Müftüsü İhsan Açık, İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve mahalleliye iftar yemeği verdi.

İftar sonrasında yaptığı konuşmada buluşmaların ve kavuşmaların keyfini yaşadıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, "Güzel bir akşam yaşadık ve iftarımızı yaptık. Allah bir daha böyle kederli ve sıkıntılı günler vermesin. Sevincimiz ve mutluluğumuz; vatandaşlarımıza hiçbir şey olmadan şu anda evlerinde ve barklarındalar. Bu da devletimizin gücünü gösteriyor" dedi.

'ŞİMDİ SIRA DİPLOMATLARDA'

Diplomatlar ile ilgili olarak Dış İşleri Bakanlığının aralıksız çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Başkan Güvenç, "Diplomatlarımızı da bayram öncesi alırsak mutluluğumuz daha da artacaktır. Türkiye dik durdukça bu coğrafyada işler iyi olacak"şeklinde konuştu.

Düzenlenen yemekte konuşan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, şoförlerin sağ salim dönmesiyle ülke olarak büyük sevinç yaşadıklarını belirterek, "Bu sevinç ve mutluluğu Şanlıurfa'da yaşadık. 32 TIR şoförümüz Irak'ta meydana gelen hadisede alıkonulmuştu. Hükümetimiz ve devletimizin yoğun gayretleri ile sağ salim kente getirildi. Bizde burada onların sevinçlerine ortak oluyoruz. Bizleri iftara davet ettiklerini ailenin sevincini bir arada yaşadık" dedi.

23 günlük ayrılığın ardından ailesine kavuşan Vehbi Demir ve babası Halef Demir ise Başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Dış İşleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve diplomat ve bürokratlara kendilerini yalnız bırakmadıklarından dolayı teşekkür ettiler.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Başkan Güvenç: Türkiye İle Bu Coğrafyada İşler İyi Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement