Başkan Gökçek Keçiörenli Gençlerle Açılışta Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Gökçek Keçiörenli Gençlerle Açılışta Buluştu

Başkan Gökçek Keçiörenli Gençlerle Açılışta Buluştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören AK Parti Gençlik Kolları Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

10.03.2014 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören AK Parti Gençlik Kolları Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Alanı dolduran binlerce gence seslenen Gökçek, "Sevgili gençler, size bir görev veriyorum. Seçim sandıklarına sahip çıkın" dedi.

Keçiören'de AK Parti Gençlik Kolları Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katılan Gökçek, gençlerin 'Doğduğun yere hoş geldin', 'İlk göz ağrın Keçiören'e hoş geldin' pankartlarını görünce "Sağolun varolun, beni çok mutlu ettiniz" diyerek tezahüratlar arasında gençlere seslendi. Başkan Gökçek, "Biz AK gençlere güveniyoruz. Allah sizden razı olsun" dedi.

Geçmiş dönemlerde sandıklarda oynanan oyunlar yüzünden seçimlerin tehlikeye girdiğini söyleyen Gökçek, "Burada 2 binin üzerinde genç var. Ben buradaki tüm gençlerimizden bana bir söz vermesini istiyorum. Oyunu kullandıktan sonra gelip gençlik kollarına sandıklarda müşahit olmak istiyorum diyeceksiniz. Neye dikkat edeceksiniz? Sandıklarda bir okuyan bir de yazan vardır. Siz de neyi okuyup neyi yazdıklarını takip edeceksiniz. Biri okuyana, biri yazana bakacak. Ben size görev veriyorum. Müşahit kartınızı alıp bu görevinizi yapacaksınız" diye konuştu.

Gökçek, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın Keçiören eski Belediye Başkanı Turgut Altınok döneminden 150 trilyon lira borç devraldığını belirterek şunları söyledi:

"Bunların hepsini kendisine tek tek sordum. 150 trilyon diye bir borç olmadığını söyledi. Hemen twitter aracılığıyla cevap verdim. Mustafa Ak kardeşim kibarlığından bu borçtan söz etmiyor. Turgut Altınok belediye başkanlığından gitmeden bir ay önce buradaki kule için mahkeme yıkım kararı verdi. İlk defasında 3.5 trilyona ihale etmişti. İkincisinde de 27 buçuk trilyona ihale etti. Bunları kendisine sordum. Ayrıca şu anda mahkeme tarafından 3 yıl 7 gün mahkum oldu. Yargıtay tarafından onandığında belediye başkanı olsa bile başkanlığı düşecek dedim. Buna kendisi cevap verdi. Savcılıktan temiz kağıdı aldım dedi. Ama henüz Yargıtay onamadı. Onadığı anda belediye başkanlığı bitmiş olacak. Bundan dolayı oyunuzu boşa atmayın. Yoksa oyunuz boşa gider."

Havai fişek gösterileri arasında konuşmasına devam eden Başkan Gökçek, daha sonra Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile birlikte açılışta bulunan gençler ve vatandaşlar için fotoğraf imzalayarak karanfil dağıttı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gökçek Keçiörenli Gençlerle Açılışta Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement