Başkan Erdal Şanlı' Dan Kazım Kurt'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Erdal Şanlı' Dan Kazım Kurt'a Teşekkür Ziyareti

Başkan Erdal Şanlı\' Dan Kazım Kurt\'a Teşekkür Ziyareti

Odunpazarı Belediyesi tarafından sokak hayvanları için özel yaptırılan barınaklardan 15 kedi, 15 köpek evinin, Han Belediyesi’ne hediye edilmesi üzerine Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Kazım Kurt’a teşekkür etti.

01.02.2016 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediyesi tarafından sokak hayvanları için özel yaptırılan barınaklardan 15 kedi, 15 köpek evinin, Han Belediyesi'ne hediye edilmesi üzerine Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Kazım Kurt'a teşekkür etti.

Hediye edilen barınaklar ilçenin değişik bölgelerine yerleştirildi. Sokak hayvanlarının soğuk hava koşullarından etkilenmemeleri amacıyla kurulan kedi ve köpek evleri, Odunpazarı'ndan sonra Eskişehir'in Han ilçesinde de hizmete sunuldu.

Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, hediye edilen barınaklar için Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a teşekkürlerini sundu. Hayvanları sevmeyen insanları sevmez sloganıyla harekete geçtiğini belirten Erdal Şanlı, "Sokak hayvanlarının soğuktan etkilenmemeleri için Odunpazarı Belediyemize başvuruda bulunduk. Sağolsun Odunpazarı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü bu konuda duyarlı davrandı. Bize burada görmüş olduğunuz kedi ve köpek evlerini hediye etti. Odunpazarı Belediyesine çok teşekkürlerimizi bildiriyorum" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Erdal Şanlı' Dan Kazım Kurt'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement