Başkan Duruay Hanımları Geziye Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Başkan Duruay Hanımları Geziye Uğurladı

Başkan Duruay Hanımları Geziye Uğurladı

Gölbaşı Belediyesi kültür gezilerine devam ediyor. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay hanımlara yönelik gezinin ilk grubunu uğurladı.

07.09.2015 10:35  Güncelleme: 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölbaşı Belediyesi tarafından günübirlik olarak düzenlenen gezinin ilk kafilesini Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay uğurlarken eşi Hatice Duruay katılan hanımlarla birlikte gezide yer aldı. Gezide hanımlar Beypazarı, Nallıhan, Sakarya Taraklı, Bolu Göynük gibi yerleri ziyaret ettiler.Gezide Beypazarı'nda sabah kahvaltısı, Beypazarı Kent Tarihi Müzesi,400 metre yükseklikteki Hıdırlık Tepesi'ndeki seyir terasından tarihi camileri ve restore edilerek yenilenmiş evleri, Nallıhan' da Nasuh Paşa Camii'ni,Taraklı da Kültür Evi, Yunus Paşa Camii, Asırlık Çınar daha sonra nehir, orman, dağ manzaralarının içinden 119 yıl Voyvodalıkla idare edilmiş Göynük'de öğle yemeğini yedikten sonra, Ak Şemseddin Hazretleri ile oğullarından Emrullah ve Sadullah Çelebilerin kabirlerinin bulunduğu Gazi Süleyman Paşa Camisini gezdiler.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yaptığı açıklamasında 'Gölbaşılı kadınlarımız için düzenlediğimiz gezide kadınlarımız Ankara; Sakarya ve Bolu'da yer alan tarihi yerleri tanıtma fırsatı buldular. Kadınlarımıza yönelik kültürel gezilerimiz devam edecek.' İfadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Duruay Hanımları Geziye Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement