Başkan Dişli: "İftar Sofralarımız Sizinle Daha Güzel" - Son Dakika
Yerel

Başkan Dişli: "İftar Sofralarımız Sizinle Daha Güzel"

Başkan Dişli: "İftar Sofralarımız Sizinle Daha Güzel"

Adapazarı Belediyesi ikinci halk iftarını, belediyenin Maltepe’de yaptırdığı Kapalı pazaryerinde düzenledi.

25.06.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı Belediyesi ikinci halk iftarını, belediyenin Maltepe'de yaptırdığı Kapalı pazaryerinde düzenledi. Masaları tek tek gezen Başkan Dişli, yaşlı ve çocuklarla ayrı ilgilendi.

Adapazarı Belediyesi'nin Maltepe Mahallesi kapalı pazarında düzenlendiği iftara Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Adapazarı Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, başkan yardımcıları, mahalle muhtarları, meclis üyeleri ve çok sayıda mahalle halkı katıldı.

Maltepe Mahallesi'nde büyük küçük her kesim tarafından sevgiyle karşılanan Adapazarı Süleyman Dişli, masaları tek tek gezerek özellikle yaşlı ve çocuklarla ayrı ilgilendi. İftara katılanların Ramazan ayını kutlayan Başkan Dişli, "Belediyemizin mahallenizde düzenlediği iftar programında sizlerle aynı sofrayı paylaşıyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Biz burada mahallenizde sizinle iftar açmak istedik, siz de bizi geri çevirmeyerek davetimize katıldınız ve sofralarımıza renk kattınız. Adapazarı'nda Ramazan bir başka anlamlıdır. Adapazarı'nda Ramazan kardeşliktir, hoşgörüdür. Bir ve beraber olmaktır. Bu kardeşliği sevgiyi bugün burada toplanarak bir kez daha gösterdiniz. Davetimize katılarak, bizimle aynı sofrayı paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

İftar programında çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Dişli, "Bu akşam burada çocuklarla birlikte olmak ve onların gözlerindeki sevinci görmek bana ayrı bir huzur verdi. Ramazan ayının güzelliğini çocuklarla yaşamak daha anlamlı oluyor" ifadelerini kullandı. İftar sonrası yemek duasını Diyanet-Sen Sakarya Şubesi Başkanı Ali Güzeldal yaptırdı. Başkan Dişli, kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenlerin de gönlünü yaparak, tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Dişli, iftar sonrası yemek firmasında görevli personele de teşekkür etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Dişli: 'İftar Sofralarımız Sizinle Daha Güzel' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement