Başkan Dişli, İftar Öncesi Kaymak Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Başkan Dişli, İftar Öncesi Kaymak Dağıttı

Başkan Dişli, İftar Öncesi Kaymak Dağıttı

Adapazarı Belediyesi dördüncü Halk İftarı’nı Mithatpaşa Mahallesi’nde yaptı.

07.07.2015 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı Belediyesi dördüncü Halk İftarı'nı Mithatpaşa Mahallesi'nde yaptı. İftar öncesi masaları tek tek gezen Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, masalarda çocuklara kaymak dağıttı.

Adapazarı Belediyesinin Mithatpaşa Mahallesi'nde düzenlediği Halk İftarı'na AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Metin Kurtuluş, AK Parti Adapazarı Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda mahalle halkı katıldı.

Masaları gezen Başkan Dişli, davetlilerin Ramazan aylarını kutladı. Huzur, bereket ve kardeşlik ayı olan Ramazan ayında her noktada halkla bir araya gelmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Dişli, "Dinimizde büyük anlam taşıyan Ramazan ayında mahallelerde sizinle aynı sofrayı paylaşarak daha mutlu oluyoruz. Ramazan vesilesiyle tanışıyor, iftar açıyor ve sohbet ediyoruz. Ne güzel ki, böyle birlik ve beraberliğimizi artıracak aylarımız, günlerimiz var. Buraya katılarak soframıza bereket katan hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Dişli, İftar Öncesi Kaymak Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement