Başkan Demiralp'den Genç Sporculara Destek - Son Dakika
Yerel

Başkan Demiralp'den Genç Sporculara Destek

Başkan Demiralp\'den Genç Sporculara Destek

Okul Sporları Genç Kızlar Voleybol şampiyonasını protokolden izleyen Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, genç sporculara başarılar diledi.

21.01.2016 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okul Sporları Genç Kızlar Voleybol şampiyonasını protokolden izleyen Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, genç sporculara başarılar diledi. Bodrum Kapalı Spor Salonunun sorunlarına da değinen Başkan Demiralp, Bodrum Belediyesinin spora ve sporculara destek çıkması gerektiğini ifade etti.

Muğla genelinde yapılan şampiyonanın Bodrum'da oynanan final maçında Marmaris Sabancı Anadolu Lisesi ile Bodrum Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Bodrum Anadolu Lisesi, ilk seti 25-10, ikinci seti 25-18 üçüncü seti de 25-22'lik skorla alıp rakibini 3-0 mağlup etti.

Bodrum Anadolu Lisesi Genç Kızlar Voleybol takımının birinci olduğu şampiyonada, 2. Marmaris Sabancı Anadolu Lisesi, 3. Üçüncü Dalaman Adile İhsan Mermerci Mesleki Teknik Anadolu Lisesi. 4.'de Fethiye Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesi oldu.

İlk dörde girenlere kupa ve madalyaları Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Garnizon Komutanı Albay Atilla Göksel Oral, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin tarafından verildi.

Maçı izleyenler arasında yer alan AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, öğrencileri tebrik ederek genç sporcuların parti olarak her zaman destekçileri olduklarını ifade etti.

Demiralp : "Spora destek önce imkan vermekle başlar"

Bodrum Kapalı spor salonunun ısıtma ve soğutma tesisatının yetersizliğine değinen Çiğdem Demiralp şu ifadelere yer verdi " Bodrum Kapalı spor salonu bu kadar başarılı sporculara yakışmayan bir durumda. Bu konuyla ilgili olarak Bodrum Belediyesinin spora ve başarılı sporculara destek vermesini bekliyoruz. Ak Parti Bodrum ilçe Teşkilatı olarak Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile Eylül ayında 1000 kişilik kapalı spor salonumuzun açılışını yapacağız"dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Demiralp'den Genç Sporculara Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement