Başkan Çerçi'ye Akmescit'te Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçi'ye Akmescit'te Yoğun İlgi

Başkan Çerçi\'ye Akmescit\'te Yoğun İlgi

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Akmescit Camii’nde kıldığı Cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

08.05.2015 20:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Akmescit Camii'nde kıldığı Cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Çerçi'ye Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Şule Uygur, Mustafa Dandin ve Can Mergül ile AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Murat Baybatur, meclis üyeleri ve daire müdürleri eşlik etti. Başkan Çerçi ve beraberindekiler Akmescit Mahallesi'nde esnafları tek tek ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. Vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Başkan Çerçi, tespit edilen sorunların çözüme kavuşturulması konusunda ilgili müdürlüklere talimat verdi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, daha güzel bir Yunusemre için çalıştıklarını belirterek, "Her hafta bir mahallemizde cuma namazımızı eda ediyoruz. Namaz çıkışında da hem vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz hem de mahallenin sorunları ile ilgili mahalle muhtarımızdan bilgiler alıyoruz. Mahallelerdeki eksiklikleri tespit edip onları çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Tabi ihtiyaçlarımız çok. Daha güzel bir Yunusemre için var gücümüz ile çalışıyoruz. Mahallelerimizin yollarından kaldırımlarına kadar pek çok eksiklikleri tespit ediyoruz. Daha güzel bir Yunusemre hedefi ile yola çıktık. Sizlerden gelen talepler ne ise onları yerine getirmeye çalışıyoruz. Halkımız ile bütünleşerek projelerimizi hayata geçireceğiz. Yaptıklarımız sizlere, kusurlarımız var ise onlarda bizlere aittir. Durmak yok yola devam diyoruz. Herkes bir şey söyler ama biz yaparız." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçi'ye Akmescit'te Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement