Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi, Yeni Cami İçin Sözünü Tuttu - Son Dakika
Yerel

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi, Yeni Cami İçin Sözünü Tuttu

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi, Yeni Cami İçin Sözünü Tuttu

Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi, Manisa'nın Selendi ilçesinde yeni cami yapımında kullanılacak hafriyat masraflarının karşılanması için 8 bin lira bağışladı.

09.11.2015 17:55  Güncelleme: 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Manisa'nın Selendi ilçesinde bulunan yeni cami yapılması için kullanılacak harfiyat masraflarının karşılanması amacıyla 8 bin lira bağışta bulundu.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen ile birlikte Selendi'de Muhtarlar ile yaptığı toplantıda AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer'in Başkan Mehmet Çerçiden istediği yeni cami yapılması amacıyla yıkılan cami hafriyat masrafını karşıladı. Çerçi tarafından gönderilen 8 bin lira AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer tarafından Selendi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ramazan Tuna tarafından teslim edildi. Başkan Tuna, "Yunıusemre Belediye Başkanımız Mehmet Çerçi'ye teşekkür ediyoruz. Hafriyat masrafını karşıladı. İnşallah cami yapımında da bizlere destek olur" dedi. AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer ise "Belediye Başkanımız Mehmet Çerçi, ilçemizi ziyaret etmişti. Biz de kendisinden böyle bir talepte bulunduk. Kendisi bizleri kırmadı. Kendisinden Allah razı olsun. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi, Yeni Cami İçin Sözünü Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement