Başkan Çerçi İki Mahallede İftar Programına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçi İki Mahallede İftar Programına Katıldı

Başkan Çerçi İki Mahallede İftar Programına Katıldı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, İlyasçılar ve Akçaköy Mahallelerinde gerçekleştirilen iftar programında vatandaşlarla buluştu.

09.07.2015 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, İlyasçılar ve Akçaköy Mahallelerinde gerçekleştirilen iftar programında vatandaşlarla buluştu.

Başkan Çerçi, ilk olarak eşi Melek Çerçi ile birlikte İlyasçılar Mahallesinde Yunusemre Belediyesi'nin gerçekleştirdiği iftar programında vatandaşlarla oruç açtı. Çerçi daha sonra Akçaköy Mahallesinde gerçekleştirilen iftar programına katıldı. Programda Başkan Çerçi'ye Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Şule Uygur ve Can Mercül, meclis üyeleri, daire müdürleri ve muhtarlar eşlik etti.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Ramazan boyunca her gün bir mahalleye misafir olduklarını vurgulayarak, "Ramazan'da Yunusemre Bir Başka Güzel Oluyor etkinlikleri kapsamında her gün bir mahallemize konuk oluyoruz. Bugünde İlyasçılar ve Akçaköy mahallelerimizde gerçekleştirilen iftar programında vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Ramazanın manevi havasını değerli vatandaşlarımızla yaşıyor olmak ve lokmamızı da paylaşıyor olmak bizleri ayrıca sevindiriyor" dedi.

BAŞKAN ÇERÇİ, EV ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, iftar programının ardından Akçaköy Mahallesinde 7'den 70'e her vatandaş ile sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Başkan Çerçi, eşi Melek Çerçi, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Özel Kalem Müdürü Mustafa Irmak, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Akdemir ile beraber ilk olarak Akçaköy Mahallesinde Etike Kızıl'ın evini ziyaret ederek sohbet etti. Başkan Çerçi ve beraberindekiler ardından Himmet Coşkun'un evine misafir oldu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçi İki Mahallede İftar Programına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement