Başkan Çerçi'den Ramazan Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçi'den Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Çerçi\'den Ramazan Bayramı Mesajı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni içerisinde barındıran Ramazan ayı’nı en güzel bir şekilde eda ederek, Allah’a kulluk vazifemizi yerine getirmenin sevinciyle Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız” dedi.

15.07.2015 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'ni içerisinde barındıran Ramazan ayı'nı en güzel bir şekilde eda ederek, Allah'a kulluk vazifemizi yerine getirmenin sevinciyle Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız" dedi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Çerçi, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Birlik ve beraberliğin en üst seviyeye çıktığı bayramlarda büyüklerimizi ziyaret ederek onların rızasını almalı, ahrete irtihal etmiş geçmişlerimizin kabirlerini de ziyaret ederek onların için dua etmeliyiz. Kardeşliğimizin her seferinde yeniden canlandığı bayramlar aynı zamanda barıştır. Dolayısıyla bayramları barış, huzur ve güven içerisinde geçirmemiz için üzerimize düşen her ne varsa yapmalıyız diye düşünüyorum. Yunusemre Belediyesi olarak Ramazan ayı boyunca 'Ramazan'da Yunusemre Bir Başka Güzel' sloganı altında her gün bir başka mahallede Ramazan ayının ruhuna uygun etkinlikler düzenledik. Bu etkinliklerdeki amacımız 7'den 70'e her yaştan hemşerimizi aynı sofrada buluşturarak, bir birleriyle tanışmasına, kaynaşmasına, birliktelik kültürümüzün gelişmesine katkıda bulunarak, komşuluk ilişkilerinin yeniden canlandırılmasını sağlamaktı. Allah'a hamdolsun ki bunu başardığımızın inancındayım. Sevgi, dostluk, kardeşlik, paylaşma ve dayanışma duygularımızın en güzel yaşandığı Ramazan ayı boyunca her akşam ayrı bir mahallede vatandaşlarımızla bir araya gelme onlarla hasbıhal etme imkanı bulduk. Bir diğer dille bir ay boyunca yaklaşık 40 bin kişiyle aynı sofrada aynı lokmayı paylaştık. Evveli rahmet ortası mağfiret sonu cehennemden azad olan, bin aydan daha hayırlı kadir gecesini içerisinde barındıran ramazan ayını en güzel bir şekilde eda ederek Allah'a kulluk vazifemizi yerine getirmenin sevinciyle Ramazan Bayram'ına ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bu vesile ile Yunusemre ilçemizde oturan hemşerilerim başta olmak üzere Manisalı hemşerilerimin Ramazan bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bayramının Manisa'mıza ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini yüce Rabbimden dua ve niyaz ediyorum." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçi'den Ramazan Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement